Albums in diverse stijlen vintage, love….

post_header_separator_1407208525

albums

Jullie bruiloft terug zien in een mooi album is pas echt nagenieten.  Alle albums worden speciaal handgemaakt in het buitenland, Het album heeft dikke pagina’s en is lay-flat. Lay-flat betekent dat je het album plat kunt neerleggen en de foto’s worden doorgetrokken over twee pagina’s. Zonder duidelijk zichtbare naad in het midden.

Het album maken we samen, jullie kiezen de meest favoriete foto’s uit en ik maak er een mooi voorproefje van, Jullie mogen wijzigingen doorgeven, als jullie er helemaal blij mee zijn, wordt het album besteld! Hij ligt dan 8 weken later op jullie deurmat.

Het mini album is 20×20 cm, met 6 spreads, er kunnen 10 foto’s in.

Het luxe album heeft diverse keuzes in omslagen. Zo kunnen jullie kiezen, voor linnen, kunstleer, suède of echt leer. Jullie namen kunnen ook in de kaft gedrukt worden (embossing), er zijn verschillende afmetingen mogelijk en het album is uit te bereiden met meerdere spreads.

Het vintage album is gemaakt van jute en kant , zo kun je bijvoorbeeld voor het kanten stukje een stukje van je sluier of jurk gebruiken als je wilt, of een lintje in jullie favoriete kleur.  Er zijn verschillende afmetingen mogelijk en het album is uit te bereiden met meerdere spreads.

Bij het Luxe & Vintage album heb ik ook de mogelijkheid om een bewaardoos te bestellen, in dezelfde stijl als jullie album .

Zie deze  Link  voor alle uitbereidingsmogelijkheden & kleuren & materialen..

post_header_separator_1407208525

Mini album

mini

post_header_separator_1407208525

Luxe Album

love

post_header_separator_1407208525

Vintage Album

Untitled