Algemene voorwaarden Nicole Kolkman

nicole kolkman veer logoAlgemene voorwaarden

 Deze Algemene voorwaarden gelden voor alle shoots m.u.v. Bruiloft reportages, deze worden per mail naar de klant gestuurd.

Door het invullen van het reserveringsformulier gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeken:

Het boeken van een shoot kan d.m.v. het sturen naar een mail via de website nicolekolkman.nl of rechtsreeks d.m.v. de mail info@nicolekolkman.

De klant krijgt vervolgens  de info over de fotoshoot, een reserverings formulier en de algemene voorwaarden,

Bij alle shoots m.u.v. Bruiloft shoots dient 50,- vooraf bij de reservering betaald te worden, Bij het boeken van een zwangerschapsshoot & New Born shoot samen dient 100,- als aanbetaling overgemaakt te worden. het overige bedrag dient voorafgaand aan de shoot contant betaald te worden of op de dag zelf op onderstaande rekening te zijn over gemaakt.

Bij een boeking van een zwangerschapsshoot en New Born shoot samen, dient het complete bedrag van beide shoots bij de zwangerschapsshoot betaald te worden.

Een shoot is geboekt als het reserveringsformulier volledig is ingevuld, terug gemaild en de betaling voor de reservering op de bank rekening staat. Je ontvangt  een ontvangstbevestiging via de mail.

Betalingen

 Jullie betaling om te shoot te reserveren kan via de bank over gemaakt worden naar: NJM Kolkman NL41 RABO 0134938151

Producten zoals albums worden besteld als de betaling vooraf binnen is.

Annuleren:

Het annuleren van een shoot kan kosteloos minimaal 7 dagen voor de geplande shoot, wanneer het korter dan 7 dagen is, wordt het reserveringbedrag niet terug gestort. Wordt de shoot minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht.

In geval van ziekte bij een shoot moet Nicole Kolkman Photography hier maximaal 24 uur van tevoren van op de hoogte worden gebracht. Er dient binnen 5 dagen een nieuwe afspraak te worden gemaakt voor binnen 8 weken. Er kan eenmalig kosteloos verzet worden vanwege ziekte, daarna ontvang je de reserveringskosten niet terug.

Mocht door weersomstandigheden de shoot niet door kunnen gaan, dan wordt er kosteloos een nieuwe datum gepland binnen 8 weken. Mocht het weer dan nog niet goed zijn, dan kan indien mogelijk de shoot worden omgezet naar een kindershoot in de studio. Mochten jullie in deze situatie de shoot willen annuleren, dan wordt van het reserverings bedrag niet terug gestort. De gemaakte kosten, zijn kosten om jullie plek te reserveren

Newborn Shoot

Het annuleren van een New Born shoot kan kosteloos tot 6 weken voor je uitgerekende datum, Wordt er tussen de 6 en 2 weken voor de uitgerekende datum geannuleerd dan wordt het reserverings bedrag niet terug gestort. Wordt er binnen 2 weken tot je uitgerekende datum geannuleerd, dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht, vanwege het 6 weken lang vrijhouden van jullie new born shoot plek.

Mochten jullie onverhoopt toch niet kunnen komen vanwege complicaties met de geboorte dan wordt gekeken of het mogelijk is om de shoot om te zetten naar een lifestyle shoot binnen 8 weken van de oorspronkelijke shoot. 

Mocht het voorkomen tijdens de new born shoot, dat de kleine zijn dag niet heeft, niet in slaap kan vallen door krampjes oid, waardoor ik de kleine niet in de poses kan leggen, en dit wordt tijdig gesignaleerd, dan kunnen we kijken of de shoot omgezet kan worden naar een new born lifestyle shoot binnen 8 weken van de oorspronkelijke shoot. De kosten van de new born shoot, moeten wel betaald worden ter compensatie van het vrijhouden van jullie plek en de gemaakte werkuren. 

Kadobon

Kadobonnen zijn te bestellen vanaf 50,-, ze zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Op het moment dat de shoot geboekt wordt gelden de prijzen die op dat moment op de website vermeld staan. De kadobon is niet inwisselbaar voor geld.

Prijswijziging

 Nicole Kolkman Photography heeft het recht om ten alle tijden prijzen te veranderen, reeds geboekte shoots ontvangen de sessie voor de prijs die op het moment van de boeking op de website vermeld was.

 Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid voor de kinderen tijdens een shoot ligt bij de ouders.

De fotograaf is niet verantwoordelijk voor lichamelijke of materiele schade tijdens de fotosessie op locatie of in de studio.materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden opnames voor zover mogelijk over gemaakt. Kosten (visagie, kapper etc) die voortkomen hieruit worden niet door de fotograaf vergoed.

Indien er schade ontstaat aan fotoapparatuur of andere fotografie spullen door toedoen van uzelf of uw kinderen, dan zullen deze kosten op u verhaald worden.

 Tevredenheid

 Mocht u tijdens een shoot ontevreden zijn omdat kinderen hun dag niet hebben of het weer veranderd, dan dient u dit tijdens de shoot aan te geven. Nicole Kolkman Photography zal kijken naar een geschikte oplossing. De kosten van de shoot worden niet terug gestort, ter compensatie van de werkuren.

Auteursrecht

Nicole Kolkman Photography heeft ten alle tijden het auteursrecht van de foto’s. Foto’s uit het online fotoalbum mogen niet  zonder te zijn afgenomen geplaatst worden op social media. (facebook twitter etc) Indien dit wel gebeurd volgt er een waarschuwing., indien de foto’s nog steeds geplaatst blijven, is de klant verplicht om de geplaatste foto’s af te nemen van de fotograaf.

Reeds gekochte digitale bestanden met watermerk mogen geplaatst worden op social media,. Deze foto’s mogen niet zonder watermerk, bewerkt of in een andere vorm gepresenteerd worden.De bestanden in lage resolutie met watermerk worden naast de hoge resolutie foto’s geleverd via de online gallery

De hoge resolutie foto’s zijn te gebruiken voor afdrukken, canvassen etc. Deze mogen niet op internet worden gebruikt.de klant een foto in wil sturen naar een fotowedstrijd, dient toestemming te worden gegeven door de fotograaf en de naam worden vermeld

De klant geeft Nicole Kolkman Photography door het boeken van een shoot automatisch toestemming om de foto’s te gebruiken voor de website, Facebook, blog of andere commerciële doeleinden. Mocht de klant dit niet willen dan dient dit vooraf of tijdens de shoot aangegeven te worden.

Producten

Enkele weken na de shoot ontvangt de klant een online fotoalbum. Hieruit kan de klant een keuze kan maken voor de bestelling. Deze worden digitaal aangeleverd.

Bij het afdrukken van digitale fotobestanden is de klant is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdrukken

Wanneer Producten  beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aanNicole Kolkman Photography.De fotograaf zal kijken naar een geschikte oplossing.

Nicole Kolkman Photography  met een professioneel beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen, Het is mogelijk dat de kleur afwijkt op uw eigen beeldscherm. De klant heeft geen recht op een nieuw product of terug storting van de betaling.

Digitale Bestanden;

Digitale fotobestanden worden standaard geleverd via de online gallery. Deze kunnen niet retour worden genomen. De foto’s worden zowel als “JPEG”‘s in hoge resolutie zonder watermerk voor eigen gebruik, als “webprint” Lage resolutie foto’s met watermerk geleverd voor internet gebruik geleverd.

De bewerkte digitale foto’s blijven 3 maanden bewaard door Nicole Kolkman Photography De originele Bestanden blijven 6 maand bestaan. Mochten er wensen zijn, dan kan dit binnen 1 maand worden aangegeven.