• " Long you live and high you'll fly..
    SMILES you'll give & tears you'll cry AND all you TOUCH & all you see...
    Is all your live will ever be" -Pink Floyd-

Het aanzoek:

Ik heb Eva op Kerstavond 2017 thuis ten huwelijk gevraagd met een mooie ring en een praatje. Op de knie met wat kaarsjes aan. Eva was enorm verrast.

Hoe zag jullie bruiloft eruit?

Onze bruiloft was precies zoals we voor ogen hadden: gezellig en lekker ongedwongen. We waren de hele dag van de ceremonie tot het eten bij Restaurant de Stempel. De ceremonie is verzorgd door Annemarie Bruning, wat ze ontzettend mooi gedaan heeft, met een lach en een traan. Daarna hebben de kindjes lekker buiten gespeeld en hebben wij lekker geborreld en afgesloten met een barbecue.

 

About The dress!!!

De jurk van Eva is opmaat gemaakt door Petra Hoog Antink en is ontzettend mooi geworden. Eva zag er prachtig uit. Alles was ook mooi op elkaar afgestemd van de jurk tot de bloemen, de taart en mijn stropdas.

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen

We waren allebei super zenuwachtig voor de bruiloft, maar op het moment dat we elkaar zagen wisten we dat het goed zou gaan komen. Ik (Gerben) was best emotioneel, maar de spanning had toch een beetje de overhand op dat moment.

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

We vinden allebei de ceremonie het hoogtepunt van de dag. Annemarie had een erg mooie toespraak en om Floor tijdens de ceremonie lekker ongestoord met de confetti te zien spelen was erg grappig. Dat Henny, de moeder van Eva erbij was, wat nog even spannend was, maakte het helemaal perfect.

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

Begin op tijd met de voorbereiding en wijs een ceremoniemeester aan waar je vertrouwen in hebt. Betrek diegene ook vanaf het begin bij alle voorbereidingen. Wij hadden ontzettend geluk dat onze vriendin Samyra dit wilde doen en ze heeft ons enorm geholpen met alles en ze zorgde ervoor dat wij het overzicht konden bewaren van wat er al geregeld was en wat er nog gedaan moest worden.

Hoe waren jullie ervaringen met mij?

Van te voren zagen we wel een beetje op tegen het foto’s maken. We houden allebei niet van poseren maar de manier waarop je dit deed en ons op ons gemak liet voelen was heel erg fijn. Ook van de gasten hebben we alleen maar positieve reacties over je gehoord. De eerste foto’s die we gezien hebben waren ook echt prachtig!!

 

Industriele bruiloft van Anita & Ablikim

Het aanzoek:

Ablikim wilde al langer heel graag trouwen, maar Anita leek dat veel te spannend, zo in de spotlight. Na de geboorte van Alma vroeg Abli het nog eens staand in de deuropening van de slaapkamer en zei Anita met Alma aan de borst oké!

Laten we onze liefde vieren met een huwelijk.

Hoe zag jullie bruiloft eruit?

Van heinde en ver waren mensen gekomen om met ons te vieren, heel bijzonder! Een heel gemixt gezelschap, met muziek, zang, mooie woorden en dans, wij vonden het fantastisch!

 

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

 Vraag mensen om je te helpen, maak de voorbereidingen gezellig en feestelijk, ze zijn een groot onderdeel van het huwelijksproces.

 

 

 

 

About The dress!!

Dat waren er dus twee, allebei online gevonden :).

Een vintage uit Amerika (via Etsy) voor overdag en een met een wijde rok (king louie) voor ‘s avonds om in te kunnen dansen.

 

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen…:

het is heel écht, we gaan nu eindelijk écht trouwen, heel blij!

 

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

Het ja-woord, de openingsdans!

Hoe waren jullie ervaringen met mij? ☺

Nicole, je bent fantastisch!

Zoveel energie, enthousiasme en vrolijkheid, we vonden het heel fijn dat jij onze fotograaf wilde zijn!

Tot slot

Wie waren  de leveranciers van jullie bruiloft?

Locatie en catering: Centraal ketelhuis en atelier 300c in Amersfoort,

bloemen Elenbaas in Driebergen.

Make up: Joanne Strifanos.

Haar: Rob Peetoom in Utrecht;

BABS: Alma Wattimena

Fotograaf:http://www.nicolekolkman.nl

 

 

Bruiloft Angela & Martwin in Maastricht// 12 maart 2019

“Angela & Martwin over hun trouwdag”

Het aanzoek was in het mooie Maastricht, dat speciaal voor deze gelegenheid, en misschien ook een beetje vanwege de naderende Kerst, prachtig verlicht was. Na een avondwandeling door de winkelstraten, het Onze Lieve Vrouweplein en het park. Heb ik haar op de Hoge Brug , met uitzicht op het centrum, de wijk Wyck en de historische Sint Servaasbrug, die ene vraag gesteld.

Hoe zag jullie bruiloft eruit?…

Onze urban vintage bruiloft was klein en intiem. Samen met onze ouders, zussen en onze 2 kinderen vierden we 3 dagen onze bruiloft in het prachtige ‘Mestreech’, de stad van het aanzoek en de stad die een speciaal plekje heeft in onze harten.  We verbleven in Hotel Monastère, hebben ‘ja’ tegen elkaar gezegd  in de wijnkelders van Thiessen, deden daar samen met onze dierbaren een toast op de liefde en werden daarbij onwijs leuk verrast door fingerstyle gitarist Mart Hillen, genoten we aan het einde van de middag van een heerlijke high-tea en een hemels bruidstaartje bij Piece of cake en sloten de dag in Monastère met een subliem diner en een lekker borreltje.

About The dress!!!…

Wij hebben gekozen voor een niet-traditionele bruiloft. Lekker no-nonsense, niets moest alles mocht, gewoon alles doen wat we zelf leuk vonden. Dus ook geen traditionele bruidsjurk.  The ‘dress’ was een custom made setje: lief & stoer met fantastische boots en wings.

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

Samen met mijn zoontje wachtend op onze dames voor de ingang van het hotel. En dan is het moment eindelijk aangebroken, alle zenuwen, als die er al waren, zijn in één keer weg, want, wat is ze mooi !

Mijn dochtertje super trots op haar mooie jurkje, haar stoere laarzen en jackje. En dan mijn meisje,  prachtig om eindelijk het totaal plaatje te kunnen zien, het enige dat ik kan uitbrengen is : wat ben je toch mooi !

Wij waren er klaar voor, mijn dochtertje en ik. Nog steeds absoluut geen zenuwen. Gewoon onwijs veel zin in ‘onze dag’ ! Samen met mijn papa lopen we naar de entree. En daar staan ze mijn stoere knappe mannen ! Als hij zich omdraait voel ik me de gelukkigste vrouw ter wereld. Met deze schat ben ik al 25 jaar samen en nog steeds is hij The One. Stiekem moet ik toch een traantje laten.

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

Trouwen bij Thiessen !!!  De sfeer, de plek, de medewerkers van Thiessen, onze trouwambtenaar Antoinette Stille, de lieve woorden en gebaren van onze familie, onze persoonlijke trouwgeloftes. Dat alles bij elkaar maakte dat alles klopte. Een voor ons onvergetelijk mooie belevenis.

 

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

Doe het zoals jullie het zelf willen en bedacht hadden. Het kan echt allemaal en dan voelt het helemaal goed en helemaal eigen.

Hoe waren jullie ervaringen met mij? ☺

Wat was het een goede keuze om voor Nicole te kiezen. Nicole is een spontane en vriendelijke dame die zich heel makkelijk mengt onder de gasten. Zo gemakkelijk dat je haar bijna als fotograaf zou vergeten. Nicole is een professional die haar vak verstaat. Ze gaat voor maatwerk en het beste resultaat. Nicole wist heel goed onze wensen en verwachtingen te vertalen en te vangen in werkelijk prachtige foto’s. Super cool dat ze contact heeft gezocht met diverse collega fotografen (zelfs eentje in Amerika)  en de trouwlocatie voor ons trouwen heeft verkend om onze wensen te kunnen vervullen.

Tot slot wie waren de leveranciers van jullie bruiloft:

Verblijf (ontbijt, diner en borrel) Hotel Monastère, Maastricht

Trouwlocatie: Thiessen wijnkoopers, Maastricht

Trouwambtenaar: Antoinette Stille, Maastricht

Trouwringen: East Side Tattoo Enschede

Bruidstaart: Piece of cake, Maastricht

Bruidsboeket: Schikken & Zo, Winterswijk

Make-up: Salon Terra, Winterswijk en Mr & Mrs Brow, Enschede

Haar: Solange Hair, Maastricht

Kleding Martwin: De Duif Mannenmode, Winterswijk,  Hugo Boss, Van Lier

Kleding Angela: Goosecraft, Corral Boots, Naaiatelier Annette Winterswijk, S-ter Fashion + design Winterswijk, customizing by Stanley Schuurmans   Kunstschilder Groenlo

Fotograaf: Nicole Kolkman

 

Their love story…

 We hebben elkaar leren kennen dankzij Inge. Inge is de oud-collega van Bionda en de vrouw van een van de beste vrienden van Sytze. Na een voorstel om een blind date bij hun thuis te hebben, hebben we samen besloten dat het een beter idee is om gewoon samen af te spreken. Op 25 oktober 2013 hadden we dan ook onze eerste date bij Bottles & Bites in Den Bosch. We kwamen allebei zonder veel verwachtingen, maar 7 uur en een aantal goede wijntjes later was de enige reden om te stoppen met kletsen de laatste trein terug naar Eindhoven van half 4. De criteria om ons te matchen waren nogal vaag en niet persé een recept voor succes: allebei intelligent (wil zeker niet zeggen dat je elkaar mag), houden allebei van reizen (wie niet?) en komen allebei uit Limburg (Bionda wel, maar Sytze komt uit Nuenen, alleen zijn ouders komen uit Maastricht). Maar desondanks klikte het meteen enorm en was de eerste date zeer geslaagd. En dat was pas het begin van ons samen.

Wij delen onze passie en liefde voor lekker eten en drinken. Samen koken, (uit)eten, borrelen: we doen het erg graag met elkaar of samen met vrienden. Ook gaan we graag samen op reis. De afgelopen jaren hebben we verschillende verre reizen en stedentrips gemaakt, oa Thailand, Zuid-Afrika, Japan en de Westkust van Amerika hebben we bezocht. Vanaf dit jaar gaan we met ons eigen campertje op pad in Europa.

 

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

Sytze: Ik stond al even op het dak van het Ketelhuis te wachten, met mijn rug naar deur. Super spannend, maar op de leukste manier. Toen hoorde ik Bionda langzaam dichterbij komen. Toen ik me omdraaide zag ik haar, zoals ik hierboven al heb omschreven. Als ik niet al tot over mijn oren verliefd op haar was, zou ik het daar op dat moment spontaan zijn geworden!

Bionda: Sytze stond al op het midden van het dak van Het Ketelhuis te wachten toen ik naar boven geklommen kwam. Ik liep snel op hem af, zodat hij zich kon omdraaien en ik hem kon knuffelen. Super spannend wat hij van mijn jurk zou vinden! Gelukkig vond hij het heel mooi en Sytze zag er zelf ook super uit! Onze dag kon nu echt beginnen! Pas daarna zag ik dat we op dat dak van Het Ketelhuis werden omgeven door alle iconische gebouwen van Strijp-S. Dus ook nog een bijzondere locatie waar je normaal gesproken nooit komt.

About The dress!!!…

Sytze: Ik had de jurk (natuurlijk) nog niet gezien voor het eerste moment op het dak. Maar ik wist dat Bionda niet voor een klassieke jurk zou gaan. Aan het begin van de zoektocht was het nog niet eens duidelijk of ie wel wit zou zijn! Vooral eentje waar Bionda zich lekker zou voelen, waar ze lekker in kan dansen. Maar naarmate de bruiloft dichterbij kwam, werd me duidelijk dat ie wel wit zou zijn. Waarom anders zorgen maken of mijn spierwitte overhemd niet af zou steken? Het resultaat was prachtig. Ingetogen, maar wel feestelijk. Stijlvol, maar niet stijf. Lang, maar kort genoeg om te dansen. Zo mooi! Precies Bionda dus! En dan de gele schoenen er bij, passend bij mijn stropdas. Een super gaaf detail, toch nog een beetje de kleurrijke uitspatting die ze ook had bedacht.

Bionda: Ik wilde absoluut geen klassieke prinsessenjurk, maar iets waarin ik me 100% mezelf zou voelen en waar ik lekker in kon bewegen en dansen. Of het wel een jurk zou worden en of deze wit zou zijn stond vooraf nog helemaal niet vast. Mijn zoektocht naar de perfecte outfit begon online. Tijdens het passen skypte ik met mijn moeder en ik stuurde een foto naar Claudia en Inge (getuigen). Iedereen was meteen enthousiast over die eerste jurk, maar uiteraard moesten er eerst nog meer jurken worden gepast voordat de knoop werd doorgehakt. Nadat ik meer dan 15 jurken/rokken/tops/jumpsuits had gepast én teruggestuurd, hakte ik de knoop door. Die eerste jurk dát is hem!

 

Hoe zag jullie bruiloft eruit?…

Onze bruiloft draaide om het vieren van onze liefde met vrienden en familie. Hierbij mocht voor ons lekker eten en een goed glas wijn niet ontbreken. In het Ketelhuis hebben we samen met onze beste vrienden en familie eerst genoten van allerlei gerechten waar de tafels mee vol werden gezet. Daarna volgde de ceremonie, die extra persoonlijk was omdat Dorik (een goede vriend van ons) deze geleid heeft. Ook onze oudste vrienden en getuigen Jules en Claudia namen ons en de gasten mee in mooie verhalen.

Na afloop van de ceremonie was het tijd om het glas te heffen, te proosten en vervolgens lekker te gaan feesten.

We vonden het belangrijk dat onze bruiloft een relaxte dag zou zijn, zonder strak draaiboek, zonder verplaatsen en zonder stress. Zo konden wijzelf en onze gasten er optimaal van genieten. Dat is zeker gelukt!

 

 

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

Lastig om te kiezen uit heel veel leuke en bijzondere momenten. We hebben de hele dag optimaal genoten.

Een bijzonder momentje was dat we met z’n tweeën op de vliering verstopt zaten. De avondgasten druppelden binnen en wij zaten te wachten tot de ceremonie zou beginnen. Een klein momentje samen waarbij we ook naar de zaal konden spieken.

 

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

Blijf dicht bij jezelf en plan die dag alleen maar dingen omdat jullie ze belangrijk vinden en niets omdat het hoort! Als het maar persoonlijk is en als je er samen gelukkig van wordt.