Bruiloft

.Bruiloft Mark & Lisan By Nicoleportrtefotografie-169

 

Bruiloft foto’s & Ervaringen

post_header_separator_1407208525

“You are the finest, loveliest, tenderest
and most beautiful person i have ever known
and even that is an understatement.”

Evelien & Danny

“We hadden bij mijn zus foto’s van haar gezien en wisten dat zij onze bruiloftsfoto’s moest maken. Vanaf het eerste mailcontact was Nicole enthousiast, reageerde ze snel, dacht ze mee en kon alles. Ook tijdens onze eerste meeting voelde ik dat het goed zat. Ze gaf goede tips en gaf ons dingen mee om over na te denken. Ze sprak met veel liefde over haar bruiloft fotografie en dat zag ik terug in de foto’s.Het resultaat is super. Geen gemaakte foto’s, maar foto’s van het moment. Een huilende vader, een lachende moeder, een vriendin aan de wijn, een nieuwsgierig nichtje bij de taarttafel en een keihard lachend bruidspaar.”

Femke & Remco

” Nicole maakt romantische bruiloft foto’s en weet de emotie op een hele mooie manier vast te leggen. Verder is ze echt een lieverd waarvan je helemaal niet merkt dat ze de hele dag op de bruiloft foto’s maakt! Ik zou zo weer voor haar gekozen hebben” 

Wendy & Ruben

“Op 10 juni 2016 heeft Nicole Onze bruiloft gefotografeerd. Ik ben nogal perfectionistisch en had wel wat ideeën over hoe en wat ik het wilde. Daar staat Nicole ook voor open. Alle foto’s zijn echt geweldig geworden!!! Het geeft heel mooi weer hoe onze dag was. Ze is ook een heel aardig, spontaan en vrolijk mens, en kun je er dus heel goed bij hebben. 😉 Wij zijn echt zó blij met onze foto’s!! Helemaal top!”

Corine & Freek

“Wauw.. Wat een vak-vrouw! Op 24 juni jl heeft Nicole bij onze bruiloft op rosenhaege foto’s gemaakt. Haar enthousiasme en creativiteit hebben voor ons foto’s opgeleverd van onschatbare waarde”

Publicatie van de tuin Bruiloft van Arjan & Wendy op Arnhems meisje: http://www.arnhemsmeisje.nl/2016/05/25/trouwen-eigen-tuin-buurman-als-babs-bruidstaart-skulls-oma-servies-en-stoere-trouwjurk/