Informatie over Nicole Kolkman Photography

En dit ben ik.. Nicole.:) en diegenen waar ik het meest van hou!!!

 Woon samen met mijn lieve vriend Bobby en ben mama van onze 2 kids Yalou (4) & Ravi (1) …. We zijn niet getrouwd, maar een feest op het strand op onze blote voeten, gezellige lichtjes en een klein clubje met lieve mensen om ons heen zouden we ooit nog graag willen 🙂

Veel gereisd door de hele wereld, maar uiteindelijk toch gesetteld Winterswijk. Maar voor bruiloften reis ik graag heel Nederland of Europa door. Ik ben avontuurlijk, creatief, spontaan en soms iets te lief.

Je maakt mij blij met kleine dingen, een veldboeketje uit de pluk tuin, op een mooi plekje in de natuur, genieten van de ondergaande zon, een knus kampvuurtje, het geluid van de golven, blote voeten in het zand, de geur de natuur na een plensbui, warme chocolademelk met slagroom, leuke spulletjes van de kringloop… maar ook juist die kleine bijzondere momenten met ons gezinnetje.. Kamperen in ons campertje en sinds kort ons knaloranje retro caravannetje, de eerste stapjes, samen boekjes lezen in de hangmat, met de kids een kampvuurtje stoken. Zoveel mooie genietmomentjes…

Elk plaatje is voor mij een herinnering voor het leven. En daarom word ik zo blij om dit ook aan anderen mee te geven. Jullie dag verteld een verhaal, met grote en kleine momenten, maar die allemaal zoveel waarde hebben..

Bruiloft

Wat ik belangrijk vind om weer te geven in jullie foto’s is: storytelling, real emotions en sfeer. Mijn foto’s leggen jullie dag vast zoals het echt is, met veel mooie intieme momenten, tussen jullie, maar ook tussen jullie ouders en familie en vrienden, gelach met vriendinnen, een traan van vader, verliefde blikken, de relaxte sfeer, de styling, kleine details en natuurlijk de mooie momenten van jullie samen.
Ik krijg regelmatig het compliment dat ik juist die momenten heb vastgelegd die zij zelf helemaal niet hebben meegekregen. En omdat ik zo enthousiast ben en me meng tussen de gasten, val ik niet op. 😉

Ik hou van intieme bruiloften met een relaxte ongedwongen sfeer, op een mooie locatie in het bos of een weiland, op het strand,  in een kas of oude paardenstal. Creatieve styling, veldbloemen, kaarsen, hooibalen, een kampvuurtje, spelletjes,  gezellige bbq en een knal feest!

Het mooie aan het fotograferen van een bruiloft, is dat ik jullie herinneringen vastleg, zodat jullie altijd terug kunnen gaan naar die super mooie dag in jullie leven. En ik wil dit dolgraag voor jullie vastleggen.

Stuur je me een mailtje, ik ben heel benieuwd naar wie jullie zijn….

 

 

Foto’s met dank aan Knowme & Lieneke Smid fotografie