Album info 2022

Jullie dierbare herinneringen afgedrukt in een prachtig fine art album, dat wil je toch!! Hieronder een overzicht van alle uitgebreide mogelijkheden, kleuren, materiaal, embossing en bewaardozen. Ik hoor graag hoe jullie ideale album eruit gaat zien 🙂

HET VAN GOGH ALBUM

25×25 cm, 20 spreads

Het Van Gogh album is een luxe linnen fotoalbum. Een stevig album met een harde cover van kwaliteits-linnen en een platte rug. De hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

Voor het Van Gogh album zijn talloze linnen kleuren beschikbaar, waaronder een selectie aan natuurlijke lichte kleuren. Ook is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen. Voor de lichte linnen kleuren is het beter om de embosing uit te voeren met foil.

(495,-, in plaats van het minialbum betaal je 395,-)

Extra spreads 18,50 per spread

Upgrade mogelijkheden 30×30 cm, 20 spreads, 95,- meerprijs

Extra spreads 30×30 album, 20,50 per spread.

Natural linen

Één van de meest populaire collecties coverlinnen. Het natuurlijke oogt prachtig tijdloos en is goed geschikt als albumcover materiaal. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het effen of coated linnen.

Coated Linen

Mooi linnen met een klassieke oneffen patroon en een beschermende coating. Het linnen is daarom erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Bovendien is het water en vuil afstotend. De patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie coated linnen heeft een kleine oneffen patroon en voelt strak en glad aan op een Van Gogh albumcover.

Effen Linen

Strak effen linnen voor een mooi strak album met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden en is egaal van uitstraling. Het effen linnen is iets vatbaarder voor vuil.

Leder

HET VERMEER ALBUM

Het Vermeer album is een album met een rund lederen cover. Echt dik kwaliteitsleer in zachte kleuren of in karakteristiek stieren leder. Het is een fijn gevoel om een gewichtig lederen fotoalbum  in je handen te houden. De lederen covers kunnen worden gepersonaliseerd met letter embossing, of stempel embossing met- en zonder foil.

 Voor lederen albums geldt een meerprijs van 95,-

COLORS TO IMPRESS

Bull leder

Karakteristiek echt leer met prachtige craquelé in donkere tinten. Het unieke leer is afkomstig van Europeese stieren en wordt afgewerkt met wax om de antieke en karakteristieke uitstraling te behouden. Omdat echt leer een natuurproduct is, zijn de tinten van dit leer nooit 100% zoals afgebeeld. Dit leer bevat veel natuurlijke vouwen en doortekeningen, die ervoor zorgen dat elk stuk huid een andere textuur heeft. Dit leer heeft ook de eigenschap om onder invloed van zonlicht lichter of donkerder te worden. Het luxe gevoel van het leer geeft een album een prachtige unieke uitstraling.

Nappa leder

Elegante echte leersoort in prachtige zachte kleuren. Het Nappa leer heeft een fijne nerfstructuur en word door en door geverfd om een egale kleur te garanderen. Alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. De Nappa leer soorten geven je album een prachtige kleur en het fijne gevoel van echt leer.

PERSONALISATIE OPTIES VOOR HET ALBUM

LETTER EMBOSSING ZONDER FOIL

(60,-)

Letter embossing wordt met een fysieke letterset gelegd. De letters worden met de hand ingelegd, en vervolgens verwarmd en in het album geperst. Op deze manier kunnen namen en teksten worden geplaats op een fotoalbum. De diepte van de letters op het album is afhankelijk van het materiaal waarop wordt geembossed.
Letter embossing zonder foil is op Natural Linnen niet te lezen. Bekijk in het overzicht hieronder welke combinatie wel en niet kunnen.

Lettertype
– Gill Sans Std. 28pt (standaard keuze)

LETTER EMBOSSING MET FOIL

(75,-)

Letter embossing met foil is een mooie manier om je embossing beter leesbaar te maken. De letters worden met de hand ingelegd, en vervolgens verwarmd met een laagje foil in het album geperst. Op deze manier kunnen namen en teksten worden geplaats op een fotoalbum. Foil embossing is altijd iets minder diep dan blind embossing, omdat de foil niet mag gaan ‘vloeien’.
Bekijk goed welke combinaties beschikbaar zijn op welk materiaal voor je besteld.

Foil kleuren
Goud, Mat zilver, Glans zilver, Antraciet, Donker Bruin, Licht bruin, Grijs, Koper, Brons mat, Pearl

LOGO EMBOSSING

(75,-)

custom logo (90,-)

Logo embossing & foil (110,-)

  Je kunt een logostempel bestellen voor eenmalige gebruik. Om een cover van een unieke indrukwekkende logo/beeldmerk te voorzien.

Een logostempel wordt gefreesd uit metaal, en moet dus worden aangeleverd als vector file. Een logostempel-file moet worden opgemaakt in één kleur.

Foil kleuren
Goud, Mat zilver, Glans zilver, Antraciet, Donker Bruin, Licht bruin, Grijs, Koper, Brons mat, Pearl

HANDMADE BOXES

Bij mooie albums horen mooie passende dozen. Al onze dozen zijn handgemaakt om exact te passen bij het album waar ze bij besteld worden. De dozen worden qua afmetingen afgestemd op het album, en de dikte van het album. De dozen zijn bestelbaar is alle soorten linnen. De clamshell doos is ook in leer + linnen uitvoering te bestellen.

DEKSELDOOS

Handgemaakte doos in linnen

Met lint

Mogelijk in alle soorten linnen

Embossing op deksel mogelijk

(60,-)

INSCHUIFDOOS

Handgemaakte doos in linnen

Exact op maat van het album

Mogelijk in alle soorten linnen

CLAMSHELL

Handgemaakte luxe doos

Op maat van het album

Mogelijk in alle soorten linnen

(99,-)

Ook mogelijk in echt leer + linnen

(125,-)

Embossing op de doos mogelijk

 

EMBOSSING FOIL KLEUREN BESCHIKBAARHEID

Bekijk welke foil kleuren beschikbaar zijn om te embossen op welke materialen. De linnen soorten kunnen worden ge-embossed zonder foil (geen). Voor het Natural linnen is het niet aan te raden, zonder foil wordt embossing op Natural zo goed als onleesbaar. Op andere linnen soorten is het resultaat voor elk materiaal anders. Vandaar dat we aanraden om altijd foil te kiezen op linnen.