Beach vibe & Apple threes

 

 Hoe zag jullie dag eruit?

 

Van het begin tot het eind FAN-TAS-TISCH !!! Ik sliep de avond ervoor thuis met Mila en Arnoud bij zijn ouders in Noordwijk en hij haalde mij op ’s ochtends in het bijzijn van onze familie. Wat was dit een bijzonder moment. Vanuit huis gingen wij samen met Mila naar het strand om foto’s te maken. Wij hadden enorm geluk met het weer, want de zon heeft goed van zich laten zien de gehele dag. Wij zijn getrouwd op de Olmenhorst in Lisserbroek. Genoten van de ceremonie, de proost met bubbels en een lekker stukje taart en al onze lieve familie en vrienden die hierbij aanwezig waren. Uiteindelijk intiem gedineerd, aan een lange tafel buiten genoten van een heerlijke BBQ! ’s Avonds alleen maar genoten en volop gedanst op het feest. Wij hebben vanaf het moment van wakker worden in de ochtend, tot ’s avonds laat alléén maar gelachen en het cliché “het is een dag om nooit meer te vergeten”…. Dat is écht waar! 

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

 

Serina: Ik weet nog heel erg goed dat ik mijn zenuwen heel goed onder controle had in de ochtend. Maar vanaf het moment dat Arnoud eenmaal thuis was aangekomen met de trouwauto kon ik mijn zenuwen niet meer onder controle houden. De tranen kwamen eruit, trillende handen, maar ik had er zoveel zin in! Ik kon mij alleen maar afvragen “hoe ziet hij eruit?”. Ik deed de deur open en daar stond hij, met zijn rug naar mij toe ….. en wat duurde die seconden tot hij zich omdraaide ontzettend lang! Ik kon mijn tranen niet meer tegenhouden en ik riep “draai je nou toch om alsjeblieft!” en dan die BIG-SMILE van hem …. die trotse blik! Het moment waar wij zo naar uit keken en ja hoor, hij had een groen pak aan!!!! Hij zag er echt prachtig uit en ik was heel blij om hem eindelijk een knuffel te geven. 

Arnoud: mijn gedachten toen ik Serina voor het eerst zag was: “Wat ziet ze er mooi uit, een prachtige jurk! … niet huilen!….” en ik was heel blij, want onze dag was eindelijk begonnen!

Het aanzoek…

  Was op 5 december 2018, gewoon thuis met een prachtig boek wat Arnoud had gemaakt met hierin een verhaal vanaf het moment dat wij elkaar leerde kennen, de hoogtepunten zoals fantastische reizen en uiteindelijk op de laatste bladzijde de tekst “nu ga ik je de belangrijkste vraag uit mijn leven aan je stellen” en daar ging hij …. op één knie! ❤️

About the dress!! Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?

Ik heb mijn jurk gevonden bij Sara’s Bridal in Amsterdam en het was eigenlijk in één keer raak! Ik heb 3 jurken gepast en deze jurk, de Hardy van Maggie Sottero, had ik als eerste aangedaan en het was direct liefde op het eerste gezicht. Ik voelde mij écht een bruid en ik heb zoveel complimenten gehad ook op de dag zelf. Heel belangrijk: Arnoud vond hem ook prachtig, al had hij er in eerste instantie een ander beeld bij gehad 😉 des te groter was de verassing!

 

Zijn jullie ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?

 Nee, dat viel best mee! De dag ervoor hadden wij misschien wel wat zenuwen, want er was een miscommunicatie over ons trouwvervoer: een retro Volkswagen busje wat ’s avonds een photobooth werd….. Enorm in spanning gezeten of het busje uiteindelijk wel ging lukken. Dit is gelukkig goed gekomen, maar je hebt wel andere dingen aan je hoofd de dag voor de bruiloft 😉. Op de dag zelf viel het enorm mee! Wij hebben vooral heel erg genoten!

Wat vonden jullie van het plannen van een bruiloft?

Dat ging ons eigenlijk heel goed af! Serina is het meest creatief van ons beide, dus die kwam vooral met ideeën en samen overleg om hiermee door te gaan of niet. Wij vonden het heel erg leuk om hiermee bezig te zijn vanaf de datum kiezen tot in de kleinste details en het was ook enorm wennen om na zoveel maanden ineens niet meer bezig hiermee te hoeven zijn toen de bruiloft eenmaal voorbij was.

 Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan? En welke leveranciers hebben meegewerkt aan jullie dag?

Heel veel versiering is zelf gemaakt! Wij hebben enkele items gehuurd van Brisked die enorm toffe spullen heeft wat enorm bij ons thema paste. Vanuit de Olmenhorst zelf was er natuurlijk al een prachtige basis: peren- en appelboomgaarden met een romantische tint! De aankleding zelf is door onszelf bedacht en uitgevoerd door onze toppers van ceremoniemeesters. Onze bloemen kwamen van de bloemist By Spek in Abbenes. De taarten die wij hadden zijn gemaakt door Miggels Taart en ’s avonds op het feest hadden wij een DJ van ENTERTAINIT in Hillegom.

Wat was jullie favoriete onderdeel van de bruiloft?

Toch wel het feest! Fijne muziek van de DJ en alle lieve mensen om ons heen waarmee gedanst en gelachen werd. 

De hele dag was prachtig, maar het feesten tot in de late uurtjes met een relaxte sfeer was echt geweldig! 


Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?

Relaxxxxx! Laat alles op je af komen en als je toppers van ceremoniemeesters hebt, dan vooral los laten en genieten van de dag zelf! Je leeft er zo lang naar uit en als je op de dag zelf alleen maar zorgen maakt, dan krijg je daar voor altijd spijt van!

Genieten!!!

Hoe waren jullie ervaringen met mij?

Nicole, je bent echt een TOPPER! Zoals je weet fotografeer ik zelf en ben ik qua foto’s vrij kieskeurig. Aan de hand van jouw foto’s op blogs etc. werd ik direct enthousiast van de manier van het vastleggen van foto’s en de sfeer die hierbij komt kijken. Ik weet als geen ander wat voor een belangrijke taak je als fotograaf op een bruiloft hebt en Nicole, echt waar: je hebt dit perfect gedaan! Wij zijn mega-mega-blij dat jij onze fotograaf bent geweest en dankzij jou hebben wij prachtige foto’s die ons steeds opnieuw onze dag laten herbeleven. Een bruiloft is een heel intiem iets om bij aanwezig te zijn, al zeg ik dit zelf, en vanaf het moment van elkaar voor het eerst gesproken en gezien te hebben was het alsof wij je al jaaaaren kennen. Je bent een onwijs lief, gezellig en fijn persoon en wij voelde ons heel erg op ons gemak bij je. Wij hebben ook heel veel complimenten gehad van familie en vrienden dat zij jou zo’n leuk persoon vinden! Dank je wel Nicole, je bent een topper!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*