Bruiloft Eva & Gerben

Het aanzoek:

Ik heb Eva op Kerstavond 2017 thuis ten huwelijk gevraagd met een mooie ring en een praatje. Op de knie met wat kaarsjes aan. Eva was enorm verrast.

Hoe zag jullie bruiloft eruit?

Onze bruiloft was precies zoals we voor ogen hadden: gezellig en lekker ongedwongen. We waren de hele dag van de ceremonie tot het eten bij Restaurant de Stempel. De ceremonie is verzorgd door Annemarie Bruning, wat ze ontzettend mooi gedaan heeft, met een lach en een traan. Daarna hebben de kindjes lekker buiten gespeeld en hebben wij lekker geborreld en afgesloten met een barbecue.

 

About The dress!!!

De jurk van Eva is opmaat gemaakt door Petra Hoog Antink en is ontzettend mooi geworden. Eva zag er prachtig uit. Alles was ook mooi op elkaar afgestemd van de jurk tot de bloemen, de taart en mijn stropdas.

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen

We waren allebei super zenuwachtig voor de bruiloft, maar op het moment dat we elkaar zagen wisten we dat het goed zou gaan komen. Ik (Gerben) was best emotioneel, maar de spanning had toch een beetje de overhand op dat moment.

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

We vinden allebei de ceremonie het hoogtepunt van de dag. Annemarie had een erg mooie toespraak en om Floor tijdens de ceremonie lekker ongestoord met de confetti te zien spelen was erg grappig. Dat Henny, de moeder van Eva erbij was, wat nog even spannend was, maakte het helemaal perfect.

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

Begin op tijd met de voorbereiding en wijs een ceremoniemeester aan waar je vertrouwen in hebt. Betrek diegene ook vanaf het begin bij alle voorbereidingen. Wij hadden ontzettend geluk dat onze vriendin Samyra dit wilde doen en ze heeft ons enorm geholpen met alles en ze zorgde ervoor dat wij het overzicht konden bewaren van wat er al geregeld was en wat er nog gedaan moest worden.

Hoe waren jullie ervaringen met mij?

Van te voren zagen we wel een beetje op tegen het foto’s maken. We houden allebei niet van poseren maar de manier waarop je dit deed en ons op ons gemak liet voelen was heel erg fijn. Ook van de gasten hebben we alleen maar positieve reacties over je gehoord. De eerste foto’s die we gezien hebben waren ook echt prachtig!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*