Jose

Jose

 

About me…..

Jullie verhaal, mijn passie
Samenkomend tot beelden
die jullie voor altijd kunnen koesteren!

Hoi, ik ben José en vind het enorm leuk dat ik bruiloften voor Nicole mag vastleggen!
Samen op avontuur gaan en jullie liefde vastleggen, dat is mijn passie! Ik leer jullie graag kennen en tijdens jullie dag waan ik me stil langs jullie heen, spelend met het licht en compositie om de mooiste momenten vast te leggen.

Wie ben ik verder? Een trotse mama van 2 kindjes die er enorm van geniet om nieuwe plekjes te ontdekken. Samen met hun en natuurlijk mijn liefde genieten we volop van het leven. Reizen en leuke plekjes ontdekken met de kids, fijne muziek en inrichting zijn dingen waar we samen van genieten.  Fijne muziek op de achtergrond, mijn favoriete artiesten bezoeken tijdens een concert, lekker eten en dan vooral iets met chocola erin. Een tikkeltje chaotisch en rommelig, maar in creativiteit een perfectionist.

Fotografie, mijn passie, mijn derde kindje.. Ik geniet enorm van het vastleggen van jullie verhaal. Jullie leren kennen en samen avonturen beleven, en daarbij de intieme, knusse momentjes op beeld brengen zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren.

 

 

Take a look at my portfolio…