Informatie over Nicole Kolkman Photography

Dit zijn de fotografen van Nicole Kolkman Photography

 

Nicole

Wat leuk dat je komt kijken, dit ben ik, Nicole.. Bruiloft & Lifestyle fotografe!

Magische momenten, pure emoties, jezelf kunnen zijn, mooie details, ik ben er verliefd op!

Juist die momenten vereeuwigen die je zelf helemaal niet hebt gekregen. Jullie laten ontroeren met de beelden die ik van jullie liefde gemaakt heb.

Ik ben een levensgenieter, een dromer, beetje chaotisch en een perfectionist, hou van de natuur, camperen in onze retro caravan, dansen op mijn blote voeten, reizen, wilde bloemenvelden, gewoon genieten van iedere dag samen met mijn vriend en 2 kinderen.

Het mooie aan het fotograferen, is dat ik jullie herinneringen vastleg, zodat jullie altijd terug kunnen gaan naar die speciale momenten in jullie leven.

Ik wil dit dolgraag voor jullie vastleggen. zodat jullie hier heel lang van mogen nagenieten.

Foto’s met dank aan Know me & Lieneke Smid fotografie

Om aan de vele bruiloft aanvragen te voldoen is de lieftallige Jose als fotografe toegevoegd aan het Team. Hier leren jullie haar een beetje kennen.

Jose

 

About me…..

Jullie verhaal, mijn passie
Samenkomend tot beelden
die jullie voor altijd kunnen koesteren!

Hoi, ik ben José en vind het enorm leuk dat ik bruiloften voor Nicole mag vastleggen!
Samen op avontuur gaan en jullie liefde vastleggen, dat is mijn passie! Ik leer jullie graag kennen en tijdens jullie dag waan ik me stil langs jullie heen, spelend met het licht en compositie om de mooiste momenten vast te leggen.

Wie ben ik verder? Een trotse mama van 2 kindjes die er enorm van geniet om nieuwe plekjes te ontdekken. Samen met hun en natuurlijk mijn liefde genieten we volop van het leven. Reizen en leuke plekjes ontdekken met de kids, fijne muziek en inrichting zijn dingen waar we samen van genieten.  Fijne muziek op de achtergrond, mijn favoriete artiesten bezoeken tijdens een concert, lekker eten en dan vooral iets met chocola erin. Een tikkeltje chaotisch en rommelig, maar in creativiteit een perfectionist.

Fotografie, mijn passie, mijn derde kindje.. Ik geniet enorm van het vastleggen van jullie verhaal. Jullie leren kennen en samen avonturen beleven, en daarbij de intieme, knusse momentjes op beeld brengen zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren.

 

 

See my work..