Informatie voor bruidparen 2020

Lieve bruidsparen

Het is allemaal wat!! Ik hoop dat jullie allemaal nog gezond zijn en de dierbaren om jullie heen ook.

Wat een onwerkelijke situatie op dit moment.  Helaas moeten een groot aantal bruidsparen dit seizoen hun bruiloft verplaatsen. Bruidsparen, locaties en leveranciers worden hier hard door geraakt; het trouwseizoen staat immers net voor de deur.

Ik hoop zo enorm  dat jullie bruiloft door kan gaan, en jullie en dierbaren om jullie heen gezond blijven. 

Laten we hopen dat jullie dag gewoon door kan gaan op jullie geplande datum. Mocht het zo zijn dat dat jullie bruiloft uit overmacht moeten verzetten, vanwege de maatregels van de regering. dan kunnen jullie hier de info vinden over de mogelijkheden voor een back up plan Een back up plan maken adviseer ik van harte. Graag wordt ik betrokken in dit proces, zodat we er samen uit komen en we er toch een geweldige dag van kunnen maken.

Hieronder volgen de aangepaste voorwaarden ivm Covid-19.

In geval van overmacht:

 Wij verplaatsen onze bruiloft  naar een datum tot 31 december 2020

Het is mogelijk om kostenloos de datum te verplaatsen naar een datum waarop ik zelf,of een van mijn samenwerkings partners ook nog beschikbaar is. Hou er rekening mee dat er momenteel honderden bruiloften verplaatst worden en het misschien niet mogelijk is om op een vrijdag of zaterdag alle leveranciers bij elkaar te krijgen, kijk daarom ook goed naar doordeweekse dagen, zondagen en naar het naseizoen. Voor dit najaar & winter heb ik nog volop  plekken beschikbaar. Als jullie dit graag willen, kunnen jullie bij mij de lijst met beschikbare data opvragen.  Als er een gewilde datum bij zit, kunnen jullie deze in optie nemen, totdat jullie zeker weten of alle partijen kunnen. Mocht ik een andere aanvraag krijgen voor deze datum dan laat ik het jullie weten, en zullen jullie binnen 24 uur moeten beslissen.

Jullie bruiloft verzetten naar later dit jaar, zou voor mij de fijnste optie zijn, hierdoor behoud ik dit jaar toch inkomsten en verlies ik geen bruiloft plek voor volgend jaar.

 Wij verplaatsen onze bruiloft naar 2021

Het is mogelijk om kostenloos de datum te verplaatsen naar een datum waarop ik zelf, of een van mijn samenwerkings partners ook nog beschikbaar is. Wanneer jullie een datum kiezen vanaf 1 mei 2021, geldt het 2021 tarief. Mocht blijken dat de maatregels verlengt worden en jullie ook uit overmacht moeten verplaatsen dan vervalt het 2021 tarief.

 Hou er rekening mee dat er momenteel honderden bruiloften verplaatst worden en het misschien niet mogelijk is om op een vrijdag of zaterdag alle leveranciers bij elkaar te krijgen, kijk daarom ook goed naar doordeweekse dagen zoals een woensdag of een zondag. Jullie zouden mij hier ook enorm bij helpen, zodat ik geen piekdag voor volgend jaar kwijt ben.  Jullie kunnen bij mij checken of jullie 2edatum nog beschikbaar is. Deze kunnen jullie in optie nemen, totdat jullie zeker weten of alle partijen kunnen. Mocht ik een andere aanvraag krijgen voor deze datum dan laat ik het jullie weten, en zullen jullie binnen 24 uur moeten beslissen.  Als jullie, jullie bruiloft naar volgend jaar willen verzetten, vraag ik om 50% deel van de bruiloft te betalen op jullie oorspronkelijke bruiloft datum, zodat ik dit jaar toch nog wat inkomsten heb.

We boeken een nieuwe datum waarop de fotograaf niet kan.

Als jullie, genoodzaakt zijn door de maatregels van de regering, om jullie dag te verzetten, hoop ik dat we samen kunnen kijken naar een nieuwe datum waarop ik beschikbaar ben.

Mocht ikzelf niet beschikbaar zijn dan zal een van mijn samenwerkings fotografen jullie bruiloft fotograferen, Ik doe dan zelf jullie nabewerking van de foto’s. Ik blijf jullie contact persoon, een kennismakingsgesprek met mijn samenwerking partner is mogelijk.

Mochten jullie ondanks het meedenken en oplossingen bedenken toch zelf voor een andere fotograaf kiezen, dan valt jullie bruiloft onder een annulering.

Wij annuleren onze bruiloft permanent 

In geval van overmacht door de maatregels van de regering,  worden hier geen extra kosten voor berekend. De reserveringskosten zijn niet terug vorderbaar. Dit is voor het vasthouden van jullie bruiloft datum (s)  en de gewerkte uren en kosten die ik tot nu toe gemaakt heb.

Annuleren jullie Uit voorzorg, dan gelden de reguliere annulerings voorwaarden zoals meegestuurd met de boeking.

Wat gebeurd er, mocht ik zelf ziek worden en jullie bruiloft niet meer kan vastleggen

Mocht ik jullie bruiloft niet zelf kunnen vastleggen, dan zal ik indien mogelijk vervanging aandragen, tenzij het door overmacht niet mogelijk is. Ik heb een groot netwerk van fotografen en werk samen met 2 collega fotografen , waar ik een beroep op kan doen. De reserveringskosten,- zijn niet terug vorderbaar.   De extra betaling wanneer jullie de bruiloft verplaatsen naar 2021, is, wel terug vorderbaar.

RIVM Maatregelen

Als ik jullie bruiloft kom fotograferen, ga ik ervan uit dat jullie speciale maatregelen treffen en rekening houden met de RIVM regels. Wanneer mensen zich hier niet aan houden, 1,5 meter afstand, en ik leg dit vast, ben ik niet verantwoordelijk voor evt financiële gevolgen, de consequenties liggen bij het bruidspaar..

Stel we kunnen door de maatregelingen  van de regering, geen feest houden. Heb jij ideeën over hoe we toch onze bijzondere dag kunnen vieren?  Jazeker 🙂

Intiem in 2020 en uitgebreid in 2021

Je zou jullie bruiloft kleiner en intiemer kunnen maken, door op jullie trouwdatum in 2020 een intieme bruiloft te vieren met alleen jullie dierbaren om jullie heen.  In 2021 zouden jullie het  groots kunnen vieren, een dag met al jullie vrienden en een geweldig feest. Tijdens de ceremonie zou je de overige gasten live mee kunnen laten kijken met jullie ceremonie via zoom. Of na de ceremonie gezamenlijk proosten, waarbij iedereen meeproost via zoom. Zo kan iedereen er toch alvast een beetje bij zijn. Je betaald bij het eerste deel in 2020, eenmalig het starttarief van 645,- en ieder extra uur is 125,-. Voor het 2e deel volgend jaar betaal je alleen de uurprijs van 125,- en de reiskosten.

Elopment

Jullie houden een elopment op jullie trouwdag. Dit betekent dat jullie trouwen waar alleen jullie bij zijn en ik om dit vast te leggen. Ik werk samen met andere leveranciers, om een hele ceremonie setting neer te kunnen zetten, met backdrop, bloemen. Jullie zouden iedereen mee kunnen laten genieten kijken via zoom. We zijn met een aantal toffe leveranciers  bezig om hier een plan voor uit te werken.

Celebrate your love shoot

 Als jullie besluiten om de hele bruiloft te verplaatsen, zou het dan niet heel mooi zijn om toch jullie liefde te vieren op jullie oorspronkelijke trouwdag. Daarom biedt ik een “celebrate your love” shoot aan in samenwerking met Styling met karakter. In deze link kunnen jullie de info vinden.

 

https://celebrateyourlove.nl.

 

 

 

Hopelijk hebben jullie wat aan mijn info, blijf positief en genieten van elkaar!!

Ik hou de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten. Als er veranderingen zijn die van toepassing zijn op mijn diensten breng ik jullie hiervan op de hoogte. Als jullie naar aanleiding van deze info vragen hebben mail of bel gerust Samen staan we sterk en hopenlijk kunnen we elkaar zoveel mogelijk helpen en er een prachtige dag van maken!” 

Hou vast aan elkaar en de liefde!! Ik hoop enorm op betere tijden!!

 

Corona update:

Het kabinet heeft aangegeven dat de maatregelen voor bruiloften t/m 19 mei verlengt worden. Wel mogen huwelijksvoltrekkingen met maximaal 30 personen doorgaan, Uiteraard wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand en in overleg met gemeente of trouwlocatie. Alle maatregelen worden in de week voor 19 mei heroverwogen.

Liefs

Nicole