Informatie voor bruidparen 2021


Lieve bruidsparen

Ik hoop zo enorm dat jullie bruiloft dit jaar door kan gaan, fijn genieten van de liefde en weer volop mooie momenten te zien.

Laten we hopen dat jullie dag gewoon door kan gaan op jullie geplande datum.

Mochten jullie toch erover denken om te verplaatsen, dan word ik graag betrokken in dit proces,

zodat we er samen toch een geweldige dag van kunnen maken.

Hieronder volgen de aangepaste voorwaarden ivm Covid-19.

 

Verplaatsen

Bruidsparen kunnen kosteloos verplaatsen binnen hetzelfde boekjaar 2021. Dit graag uiterlijk 6 weken voor de geplande datum laten weten, dan kan ik nog een shoot plannen voor die dag..

 Wanneer er verplaatst wordt naar een volgend boekjaar, komt er een aanpassing naar mijn nieuwe tarieven voor 2022 (100,- extra),-. Ivm de jaarlijkse prijsstijgingen

Wanneer jullie voor de 2e x een nieuwe datum willen reserveren, dan vraag ik een aanbetaling van 250,-.

Dit is voor het vastleggen van jullie nieuwe datum.

Deze reserveringskosten komen er niet bovenop, maar worden verrekend met het totaal bedrag.

De betaalde reserveringskosten schuiven mee naar de nieuwe datum.

 

We verplaatsen de bruiloft naar een nieuwe datum waarop de fotograaf niet kan.

Als jullie beslissen om jullie dag te verzetten, hoop ik dat we samen kunnen kijken naar een nieuwe datum waarop ik beschikbaar ben.

Mocht ikzelf niet beschikbaar zijn dan zal een van mijn samenwerkings fotografen jullie bruiloft fotograferen, Ik doe dan zelf jullie nabewerking van de foto’s. Ik blijf jullie contact persoon, een kennismakingsgesprek met mijn samenwerking partner is mogelijk.

Mochten jullie ondanks het meedenken en oplossingen bedenken toch zelf voor een andere fotograaf kiezen, dan valt jullie bruiloft onder een annulering.

Annuleren 

Besluiten jullie om jullie bruiloft permanent te annuleren vanwege de maatregelen door de regering,  Dan kunnen jullie de bruiloft annuleren zonder annuleringskosten.  De reeds betaalde reserveringskosten zijn niet terugvorderbaar of in te ruilen voor een shoot. Dit is voor het vasthouden van jullie bruiloft datum (s), Hierdoor heb ik andere bruiloften niet aan kunnen nemen op jullie datum,  En voor de gewerkte uren en kosten die ik tot nu toe gemaakt heb.

Wordt de bruiloft geannuleerd om een andere reden, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals meegestuurd bij de oorspronkelijke boeking.

Wat gebeurd er, mocht ik zelf ziek worden en jullie bruiloft zelf niet meer kan vastleggen

Mocht ik jullie bruiloft niet zelf kunnen vastleggen, dan zal ik zorgen voor vervanging, tenzij het door overmacht niet mogelijk is. Ik heb een groot netwerk van fotografen en werk samen met 2 collega fotografen, die in dezelfde stijl fotograferen. Ik zal zelf de nabewerking doen, als dat mogelijk is. De kosten zullen hetzelfde blijven.

RIVM Maatregelen

Als ik jullie bruiloft kom fotograferen, ga ik ervan uit dat jullie speciale maatregelen treffen en rekening houden met de RIVM regels. Wanneer mensen zich hier niet aan houden, 1,5 meter afstand,  ben ik niet verantwoordelijk voor evt financiële gevolgen bij controle, de consequenties liggen bij het bruidspaar..

Stel we kunnen door de maatregelingen  van de regering, geen feest houden. Heb jij ideeën over hoe we toch onze bijzondere dag kunnen vieren?  Jazeker 🙂

Als jullie, jullie bruiloft dit jaar wel willen vieren, maar in het klein, heb ik speciale pakketten, zie de tips onderin deze info. Jullie zouden jullie dag op kunnen spitsen in 2en , dit jaar intiem en volgend jaar met een groot feest! Of een celebrate your love shoot met toffe leveranciers waar ik mee samen werk of een fijne loveshoot met zn tweeën . Er is zoveel mogelijk.

 

Intiem in 2021 en uitgebreid in 2022

Je zou jullie bruiloft kleiner en intiemer kunnen maken, door op jullie trouwdatum in 2021 een intieme bruiloft te vieren met alleen jullie dierbaren om jullie heen. In 2022 zouden jullie het  groots kunnen vieren, een dag met al jullie vrienden en een geweldig feest. Tijdens de ceremonie zou je de overige gasten live mee kunnen laten kijken met jullie ceremonie via zoom. Of na de ceremonie gezamenlijk proosten, waarbij iedereen meeproost via zoom. Zo kan iedereen er toch alvast een beetje bij zijn. Je betaald bij het eerste deel in 2021, eenmalig het starttarief van 645,- en ieder extra uur is 125,- (minimaal 6 aaneengesloten uren). Voor het 2e deel volgend jaar betaal je alleen een uurprijs van 150,- (minimaal 6 aaneengesloten uren) en de reiskosten.( Indien ik beschikbaar zijn op jullie 2e dag)

 Celebrate your love shoot

 Als jullie besluiten om de hele bruiloft te verplaatsen, zou het dan niet heel mooi zijn om toch jullie liefde te vieren op jullie oorspronkelijke trouwdag. Daarom biedt ik een “celebrate your love” shoot aan in samenwerking met Styling met karakter.Jullie houden een elopment op jullie trouwdag. Dit betekent dat jullie trouwen waar alleen jullie bij zijn en ik om dit vast te leggen. Ik werk samen met andere leveranciers, om een hele ceremonie setting neer te kunnen zetten, met backdrop, bloemen. Jullie zouden iedereen mee kunnen laten genieten kijken via zoom. We bieden dit met een aantal toffe leveranciers  aan, in deze link kunnen jullie de info vinden.

https://www.celebrateyourlove.nl

Loveshoot

Je kan natuurlijk ook een loveshoot bij me boeken,

Je krijgt mooie foto’s van jullie samen,

toch even het vieren van jullie liefde en jullie kunnen vast een beetje aan me wennen.

Jullie krijgen 10% korting als je een loveshoot boekt naast jullie bruiloft.

 

Hopelijk hebben jullie wat aan mijn info, blijf positief en genieten van elkaar!!

Ik hou de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten. Als er veranderingen zijn die van toepassing zijn op mijn diensten breng ik jullie hiervan op de hoogte. Als jullie naar aanleiding van deze info vragen hebben mail of bel gerust Samen staan we sterk en hopenlijk kunnen we elkaar zoveel mogelijk helpen en er een prachtige dag van maken!” 

Hou vast aan elkaar en de liefde!! en blijf gezond!

Liefs

Nicole