jouw fotograaf en creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Nicole


Wat leuk dat je komt kijken, dit ben ik, Nicole.. Bruiloft & Lifestyle fotografe avonturier, levensgenieter,  Mama van Yalou & Ravi.

Magische momenten, pure emoties, jezelf kunnen zijn, mooie details. Ik hou er zo van!


Hi There, I'm
and love
to capture
lovely moments

OVER MIJ

Nicole

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod


Nadat ik na mijn opleiding SPH, heel veel gebackpackt heb door Australie en Azië, ben ik helemaal verliefd geworden op het fotograferen van mensen, Ik kwam op de meest afgelegen plekken waar kinderen nog nooit een blondine hadden gezien. Met mijn camera legde ik de puurheid en het echte leven vast.

Mijn hart maakte een sprongetje!! Dit is wat ik wilde doen!!  

In 2010 heb ik me ingeschreven en inmiddels heb ik al zoveel supermooie avonturen beleefd met jullie. Ik krijg er echt voldoening van om voor jullie deze prachtige momenten vast te leggen, en het ontroerd mij om naderhand jullie reacties te horen!!

Ik ben een levensgenieter, een dromer, beetje chaotisch, gevoelig en een perfectionist, hou van de natuur, camperen in de retro caravan, dansen op mijn blote voeten, kringloopspulletjes, reizen, wilde bloemenvelden, gewoon genieten  van mijn heerlijke eigenwijze, avontuurlijke kids.

Het mooie aan het fotograferen, is dat ik jullie herinneringen vastleg, zodat jullie altijd terug kunnen gaan naar die speciale momenten in jullie leven

Hoe het allemaal begon...

Anne & John

Wat een wervelwind aan vrolijke energie en enthousiasme waaide er door onze trouwdag heen! Nicole was minstens zo enthousiast als wij zelf en begreep meteen wat we wilden. Ze zag álles, ook als het leek alsof ze soms even de andere kant op keek. Ze heeft precies de sfeer en precies die momenten vastgelegd die we voor ogen hadden, de foto’s weerspiegelen precies hoe de dag voor ons en de gasten voelde.
Ze moest distels en brandnetels overwinnen om het perfecte plaatje van ons te schieten, maar het resultaat was het (hoop ik ook voor haar) helemaal waard!
Wij hadden ons geen betere match kunnen voorstellen dan met Nicole!

"We haden ons geen betere match kunnen voorstellen dan met Nicole"

down to earth

Spiritueel

Natuur

Stad

gestructureerd

Chaotisch

Avontuurlijk

Planner

This or that

Things i like

BOEK NU

'Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?'

Let's make magic!