Buiten trouwen bij jachthuis Beukenrode/Tiziana & Amresh

Hoe zag jullie bruiloft eruit?…

We wilden heel graag een mooie buiten bruiloft omringd door de natuur. Zo zijn we terecht gekomen bij Jachthuis Beukenrode. Het landgoed staat vol met mooie bomen en er grenst een groot meer aan waar de hertjes achter te grazen. We hebben alles op deze locatie gedaan dus de ceremonie, receptie, diner en feest.

Het aanzoek:…

Na twee weken te hebben gereisd door Maleisië en een paar dagen in de jungle van Borneo te zijn verbleven, was het tijd voor ultieme ontspanning op Langkawi. Ik werd daar verrast met een super, romantisch etentje op het strand. Met allemaal mooie lichtjes en kaarsjes en de zee op de achtergrond heeft hij mij ten huwelijk gevraagd.

 

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

 

We hadden er beide echt naar uitgekeken. Ik vond het een heel mooi moment. We hebben ervoor gekozen the first look samen te doen dus voor de ceremonie. Zo konden we het echt samen ervaren.

About The dress!!!…

Mijn jurk ben ik tijdens mijn eerste pas afspraak bij het Bruidspaleis in Rotterdam al tegengekomen. Ze zeggen dat je het meteen weet als het dé jurk is en dat was ook zo. Ik had er al een aantal gepast en deze jurk voelde meteen goed. De jurken daarna vielen allemaal in het niets. Ik werd verliefd op de mooie mouwen en details van de jurk.

 

Hoe hebben jullie de styling verzorgd?

Doordat de locatie zelf zo mooi was, hoefden we qua styling niet veel te doen. We wilden het zo natuurlijk mogelijk houden en niet te veel poespas toevoegen. We hebben dus alleen gekozen voor mooie bloemen op tafel en mooi gedekte tafels tijdens het diner. De locatie heeft dit zelf gedaan.

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

Hou rekening met kleine dingen die nog op je pad komen als de bruiloft dichterbij komt. Vraag goed door bij je leveranciers en hou de offertes ook goed in de gaten. Vergissen is menselijk en bij ons klopte de factuur af en toe niet.

 

Waar hebben jullie op bezuinigd?

Wij hebben bezuinigd op onze trouwringen. Wij houden beide niet van de standaard trouwringen. Mijn schoonmoeder had ooit een mooie gouden ring met edelsteen van haar schoonmoeder gehad. Deze droeg ze nooit en gaf ze aan mij. Ik heb deze ring laten verdikken met gekregen goud van mijn schoonvader. De ring is nu extra speciaal voor mij. Mijn man zijn ring komt ook uit het goud van zijn vader.

En waarop juist niet?

We hebben niet bezuinigd op het eten en drinken. We wilden dat al onze gasten goed verzorgd zouden worden. Ook raad ik echt aan niet te besparen op fotograaf en videograaf. Het voelt zo bijzonder om na je bruiloft de foto’s en video te krijgen en alle mooie momenten te herbeleven.

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

Ik denk dat ons favoriete onderdeel het feest was. Alle verplichtingen zaten erop, we hadden lekker gegeten en konden nu echt ontspannen en lekker dansen.

Hoe waren jullie ervaringen met mij?

Nicole is heel spontaan en enthousiast. Na onze telefonische kennismaking (we wonen heel ver van elkaar) had ik er meteen vertrouwen in. Haar stijl sluit perfect aan bij wat wij wilden. Mooie lichte foto’s, goed gebruik van lichtinval en niet te cheesy. Verder is ze super lief en denkt ze goed met je mee. In het begin was ik wat ongemakkelijk tijdens de shoot, maar ze probeert je echt te helpen en op je gemak te doen voelen.

Tot slot de leveranciers van jullie bruiloft:

Locatie: Jachthuis Beukenrode

Diner: Smokin Gents

Bloemen: Bloemist Veldhuysen, Doorn.

Taart: Elisabeth en Valentijn

Jurk: Bruidspaleis Rotterdam

Haar en Make up: Romy van Koert

Video: Chapter20 Film

Pak Amresh: Suit Supply

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*