Trouwen bij Thiessen in Maastricht

 

 

Bruiloft Angela & Martwin in Maastricht// 12 maart 2019

“Angela & Martwin over hun trouwdag”

Het aanzoek was in het mooie Maastricht, dat speciaal voor deze gelegenheid, en misschien ook een beetje vanwege de naderende Kerst, prachtig verlicht was. Na een avondwandeling door de winkelstraten, het Onze Lieve Vrouweplein en het park. Heb ik haar op de Hoge Brug , met uitzicht op het centrum, de wijk Wyck en de historische Sint Servaasbrug, die ene vraag gesteld.

Hoe zag jullie bruiloft eruit?…

Onze urban vintage bruiloft was klein en intiem. Samen met onze ouders, zussen en onze 2 kinderen vierden we 3 dagen onze bruiloft in het prachtige ‘Mestreech’, de stad van het aanzoek en de stad die een speciaal plekje heeft in onze harten.  We verbleven in Hotel Monastère, hebben ‘ja’ tegen elkaar gezegd  in de wijnkelders van Thiessen, deden daar samen met onze dierbaren een toast op de liefde en werden daarbij onwijs leuk verrast door fingerstyle gitarist Mart Hillen, genoten we aan het einde van de middag van een heerlijke high-tea en een hemels bruidstaartje bij Piece of cake en sloten de dag in Monastère met een subliem diner en een lekker borreltje.

About The dress!!!…

Wij hebben gekozen voor een niet-traditionele bruiloft. Lekker no-nonsense, niets moest alles mocht, gewoon alles doen wat we zelf leuk vonden. Dus ook geen traditionele bruidsjurk.  The ‘dress’ was een custom made setje: lief & stoer met fantastische boots en wings.

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

Samen met mijn zoontje wachtend op onze dames voor de ingang van het hotel. En dan is het moment eindelijk aangebroken, alle zenuwen, als die er al waren, zijn in één keer weg, want, wat is ze mooi !

Mijn dochtertje super trots op haar mooie jurkje, haar stoere laarzen en jackje. En dan mijn meisje,  prachtig om eindelijk het totaal plaatje te kunnen zien, het enige dat ik kan uitbrengen is : wat ben je toch mooi !

Wij waren er klaar voor, mijn dochtertje en ik. Nog steeds absoluut geen zenuwen. Gewoon onwijs veel zin in ‘onze dag’ ! Samen met mijn papa lopen we naar de entree. En daar staan ze mijn stoere knappe mannen ! Als hij zich omdraait voel ik me de gelukkigste vrouw ter wereld. Met deze schat ben ik al 25 jaar samen en nog steeds is hij The One. Stiekem moet ik toch een traantje laten.

Wat was het favoriete onderdeel van jullie bruiloft?

Trouwen bij Thiessen !!!  De sfeer, de plek, de medewerkers van Thiessen, onze trouwambtenaar Antoinette Stille, de lieve woorden en gebaren van onze familie, onze persoonlijke trouwgeloftes. Dat alles bij elkaar maakte dat alles klopte. Een voor ons onvergetelijk mooie belevenis.

 

Als je een tip aan aanstaande bruidsparen zou meegeven, wat zou dat dan zijn?

Doe het zoals jullie het zelf willen en bedacht hadden. Het kan echt allemaal en dan voelt het helemaal goed en helemaal eigen.

Hoe waren jullie ervaringen met mij? ☺

Wat was het een goede keuze om voor Nicole te kiezen. Nicole is een spontane en vriendelijke dame die zich heel makkelijk mengt onder de gasten. Zo gemakkelijk dat je haar bijna als fotograaf zou vergeten. Nicole is een professional die haar vak verstaat. Ze gaat voor maatwerk en het beste resultaat. Nicole wist heel goed onze wensen en verwachtingen te vertalen en te vangen in werkelijk prachtige foto’s. Super cool dat ze contact heeft gezocht met diverse collega fotografen (zelfs eentje in Amerika)  en de trouwlocatie voor ons trouwen heeft verkend om onze wensen te kunnen vervullen.

Tot slot wie waren de leveranciers van jullie bruiloft:

Verblijf (ontbijt, diner en borrel) Hotel Monastère, Maastricht

Trouwlocatie: Thiessen wijnkoopers, Maastricht

Trouwambtenaar: Antoinette Stille, Maastricht

Trouwringen: East Side Tattoo Enschede

Bruidstaart: Piece of cake, Maastricht

Bruidsboeket: Schikken & Zo, Winterswijk

Make-up: Salon Terra, Winterswijk en Mr & Mrs Brow, Enschede

Haar: Solange Hair, Maastricht

Kleding Martwin: De Duif Mannenmode, Winterswijk,  Hugo Boss, Van Lier

Kleding Angela: Goosecraft, Corral Boots, Naaiatelier Annette Winterswijk, S-ter Fashion + design Winterswijk, customizing by Stanley Schuurmans   Kunstschilder Groenlo

Fotograaf: Nicole Kolkman

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*