Wedding

Ik word gelukkig bij het fotograferen van mensen die een diepe liefde voor elkaar te hebben. Het zien van mensen die voor elkaar kiezen om samen te zijn, raakt mij…

 Ik hou enorm van knusse intieme bruiloften waarbij de sfeer relaxed is. Heerlijk in de buitenlucht trouwen… een kampvuurtje… goed en eenvoudig eten van de BBQ… een veldboeket… een naked cake met vers fruit… borrelende, gezellige mensen op een hooibaal… leuke zelfgemaakte, houten naambordjes… oma’s servies van de kringloop… een Volkswagenbusje…. een bohemian & vintage sfeertje met leuke, creatieve zelfmaak ideetjes… een wandeling samen tijdens het golden hour… Teveel om op te noemen.

Op zo’n dag gebeurt er zoveel moois en krijg je niet alle momenten mee. Ik registreer
jullie bijzondere dag in pure, romantische, echte beelden, zodat jullie later, jullie verhaal, jullie dag vol mooie
momenten terug kunnen kijken en nog lang na kunnen genieten, van de sfeer,
emoties en echte momenten.

Storytelling, intimate, eye for detail & real emotions

post_header_separator_1407208525

                               Worden jullie blij van mijn foto’s en willen jullie graag meer weten over mijn werkwijze en bruiloftpaketten, stuur me dan een mailtje via het contactformulier en jullie krijgen van mij de weddingbrochure waar meer gedetailleerde info over de verschillende mogelijkheden in staat. Als jullie enthousiast zijn kunnen we een kennismaking gesprek via facetime of real life inplannen. Ik vind het belangrijk dat jullie je prettig bij mij voelen en andersom.

Mijn bruiloft pakketten beginnen bij 6 uur aaneengesloten fotografie voor 1450,-. incl btw

Dit is inclusief

* 6 uur aaneengesloten fotografie op jullie bruiloft

*Een kennismakingsgesprek bij mij thuis in Winterswijk, of via FaceTime

*Sneak preview

*Minimaal 350 foto’s digitaal, nauwkeurig bewerkt in mijn eigen stijl.

*Online album, deze kun je delen met familie en vrienden

*Linnen album van 20x20cm met 12 pagina’s

*Gratis reiskosten door heel Nederland (m.u.v. de wadden)

Extra mogelijkheden

Extra uren zijn bij te boeken voor 135,- per uur en jullie krijgen 25 extra foto’s per uur.

Het is ook mogelijk dat we met ons tweeën komen om jullie dag vast te leggen, het bovenstaande pakket voor 6 uur met 2 fotografen wordt dan 1950,- ieder extra uur voor 2 fotografen 235,-.

In de wedding brochure staan uitgebreidere pakketten met meer uren en luxe albums. Jullie kunnen hem ontvangen via het contactformulier

 

Albums

Niets is mooier dan jullie speciale herinneringen ook echt terug kunnen kijken in een prachtig album.  De albums zijn digitaal, lay flat en worden speciaal handgemaakt door de beste leveranciers.

Onder albums  kunnen jullie ideeën op doen en ook tijdens het kennismaking gesprek kunnen jullie even lekker rondsnuffelen in de albums.

post_header_separator_1407208525

nicolekolkmanphotography-bruiloftjoepmarly814

Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland?  I love it!!! Nieuwe plekjes ontdekken & Bruiloften, de perfecte combi!!! Ik ga heel graag met jullie mee!!  Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden, Ik heb hier speciale prijzen voor.

Hebben jullie interesse en willen jullie graag checken of jullie trouwdatum nog vrij is?  Stuur me dan even een mailtje via het contactformulier.

 

post_header_separator_1407208525

Featured on:

tpw-logo_slievelingsleverancier-goh-button-rond