Wedding Reviews

Wedding Reviews

 

Nicole, je bent echt een TOPPER! Zoals je weet fotografeer ik zelf en ben ik qua foto’s vrij kieskeurig. Aan de hand van jouw foto’s op blogs etc. werd ik direct enthousiast van de manier van het vastleggen van foto’s en de sfeer die hierbij komt kijken. Ik weet als geen ander wat voor een belangrijke taak je als fotograaf op een bruiloft hebt en Nicole, echt waar: je hebt dit perfect gedaan! Wij zijn mega-mega-blij dat jij onze fotograaf bent geweest en dankzij jou hebben wij prachtige foto’s die ons steeds opnieuw onze dag laten herbeleven. Een bruiloft is een heel intiem iets om bij aanwezig te zijn, al zeg ik dit zelf, en vanaf het moment van elkaar voor het eerst gesproken en gezien te hebben was het alsof wij je al jaaaaren kennen. Je bent een onwijs lief, gezellig en fijn persoon en wij voelde ons heel erg op ons gemak bij je. Wij hebben ook heel veel complimenten gehad van familie en vrienden dat zij jou zo’n leuk persoon vinden! Dank je wel Nicole, je bent een topper!

Chrisje & Rune

“Lieve Nicole. Wauw, wauw en nog eens wauw!!! Wat een schitterende foto’s en fantastisch dat we zó snel al een sneak preview hebben ontvangen. Ongelooflijk dat jij daar de energie nog voor had na de hele dag al zoveel positieve energie te hebben gegeven aan onze dag!! Iedereen is lyrisch en de berichtjes over de schitterende foto’s stromen binnen. We gloeien nog helemaal na met een grijns van oor tot oor. Wát was het een fantastische dag, van begin tot eind!! Onwijs veel dank dat je onze fotograaf wilde zijn op deze dag. Dikke knuffel van ons beiden!”

Joep & Marly

We hielden onze fantastische verlopen bruiloft in Frankrijk, een informele, huiselijke sfeer. Nicole ‘blend’ heel erg goed in, we hebben z e nu op 2 bruiloften ‘in actie’ gezien, is ontzettend actief continue, ze legt alles vast. De sfeer, de gasten, details, locatie, het eten (het bruidspaar 😉 ) alles wat je kan bedenken. Daarbij zijn de foto’s ook nog eens heel erg mooi geworden, ook niet onbelangrijk ;). Haar enthousiasme en inzet dragen enorm bij aan het eindresultaat en we kunnen ze van harte aanbevelen.
Overigens ook de afspraken vooraf zijn helder en er is duidelijkheid in ‘wat je krijgt’. Naderhand heel snel levering van de eerste foto’s , daarna wat meer en niet heel lang daarna alle foto’s gekregen. Ruim binnen de door haar afgesproken doorlooptijd. Dat zorgt weer voor wat extra plezier achteraf!
Al bij al kunnen we haar van harte aanbevelen en ze is de ‘investering’ meer dan de moeite waard.

Karlijn & Frank

Nicole heeft dit jaar onze bruiloft van begin tot eind gefotografeerd en naast dat ze een super leuke meid is om erbij te hebben is het resultaat echt prachtig geworden! Nicole is overal zonder dat het opvalt en weet precies de goede momenten vast te leggen. Ze is lief, heeft leuke creatieve ideeën en stelt je helemaal op je gemak. En dat zie je zeker terug in de foto’s. We hebben ook erg veel complimenten gekregen van onze gasten over haar aanwezigheid op onze trouwdag. De foto’s die ze heeft gemaakt zijn geweldig en geven perfect weer hoe de dag was. Kortom, wij zijn onwijs blij dat Nicole onze bruiloft gefotografeerd heeft en zouden haar aan iedereen aanraden!

John & Anne

Oh Yes!!! Deze gave festival wedding is gepubliceerd op Girls of honour!!!

Check de gehele wedding hier:

https://www.girlsofhonour.nl/een-silent-disco-op-je-bruiloft/

 

Wat een wervelwind aan vrolijke energie en enthousiasme waaide er door onze trouwdag heen! Nicole was minstens zo enthousiast als wij zelf en begreep meteen wat we wilden. Ze zag álles, ook als het leek alsof ze soms even de andere kant op keek. Ze heeft precies de sfeer en precies die momenten vastgelegd die we voor ogen hadden, de foto’s weerspiegelen precies hoe de dag voor ons en de gasten voelde.

Ze moest distels en brandnetels overwinnen om het perfecte plaatje van ons te schieten, maar het resultaat was het (hoop ik ook voor haar) helemaal waard!

Wij hadden ons geen betere match kunnen voorstellen dan met Nicole!

Berry & Marleen

Onlangs hebben we de geweldige foto’s van onze festival bruiloft ontvangen. Nicole is een echte vakvrouw. Ze heeft de foto’s precies naar onze wensen vertaald en heeft de kleinste details en onverwachte momenten geweldig vast weten te leggen.
Ze was erg gedreven maar ook vooral leuk, lief en spontaan naar ons en onze gasten. Ze is overal maar toch “ontzichtbaar”.

Super bedankt voor de prachtige foto’s!

Evelien & Danny

 

“We hadden bij mijn zus foto’s van haar gezien en wisten dat zij onze bruiloftsfoto’s moest maken. Vanaf het eerste mailcontact was Nicole enthousiast, reageerde ze snel, dacht ze mee en kon alles. Ook tijdens onze eerste meeting voelde ik dat het goed zat. Ze gaf goede tips en gaf ons dingen mee om over na te denken. Ze sprak met veel liefde over haar bruiloft fotografie en dat zag ik terug in de foto’s.Het resultaat is super. Geen gemaakte foto’s, maar foto’s van het moment. Een huilende vader, een lachende moeder, een vriendin aan de wijn, een nieuwsgierig nichtje bij de taarttafel en een keihard lachend bruidspaar.”

Femke & Remco

 

” Nicole maakt romantische bruiloft foto’s en weet de emotie op een hele mooie manier vast te leggen. Verder is ze echt een lieverd waarvan je helemaal niet merkt dat ze de hele dag op de bruiloft foto’s maakt! Ik zou zo weer voor haar gekozen hebben”

Wendy & Ruben

 

” Ik ben nogal perfectionistisch en had wel wat ideeën over hoe en wat ik het wilde. Daar staat Nicole ook voor open. Alle foto’s zijn echt geweldig geworden!!! Het geeft heel mooi weer hoe onze dag was. Ze is ook een heel aardig, spontaan en vrolijk mens, en kun je er dus heel goed bij hebben. 😉 Wij zijn echt zó blij met onze foto’s!! Helemaal top!”

Corine & Freek

 

“Wauw.. Wat een vak-vrouw! Op 24 juni jl heeft Nicole bij onze bruiloft op rosenhaege foto’s gemaakt. Haar enthousiasme en creativiteit hebben voor ons foto’s opgeleverd van onschatbare waarde”

Publicatie van de backyard wedding van Arjan & Wendy op Arnhems meisje: 

 

https://www.arnhemsmeisje.nl/2016/05/25/trouwen-eigen-tuin-buurman-als-babs-bruidstaart-skulls-oma-servies-en-stoere-trouwjurk/