Xmas wedding Jolyn & Tom

  Hoe zag jullie dag eruit?

 Het was een heel bijzondere dag. Wij kozen ervoor om in december te trouwen – een risico, gezien het wisselvallige weer – en dat was de beste keuze ooit! Na een regenachtige Kerst hadden wij een stralende, zonnige maar koude dag. Perfect!

Wij kregen verkering op 27 december 2008. Precies 10 jaar later vroeg Tom mij ten huwelijk en een jaar later vond de bruiloft plaats. Daarom is 27 december voor ons een heel speciale dag.

       About the dress!! Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?

De jurk is van Beijer Besselink uit Beltrum. Ik was -enkele maanden voordat ik ging passen- met een vriendin bij hun bruidsshow geweest in Eibergen. Bij één jurk dacht ik meteen: “Oh, dát is ‘m!”. Toen ik bij Beijer kwam, hadden ze de jurk al voor mij klaargelegd. Dus de eerste die ik aantrok, ging mee naar huis.

 

 

                                Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

 Wij zagen elkaar voor het eerst op een zandpad, vlak bij het bos, waar wij regelmatig wandelen. Tom wachtte mij op met een witte oldtimer en stond met de rug naar mij toe. Ik liep naar hem toe, tikte hem op de schouder waarna hij zich omdraaide en wij elkaar voor het eerst zagen. Hij zag er prachtig uit in zijn donkergroene pak!

                              Wat was jullie favoriete onderdeel van de bruiloft?

Het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen, vonden wij het mooist. En ook het moment dat wij met z’n tweeën van de shootlocatie naar de ceremonie reden… Toen waren wij even met z’n tweetjes. Wij maakten dan ook een extra lange tocht in de oldtimer – via landweggetjes reden wij van Varsseveld naar Orangerie De Pol in Gaanderen. Tom vond het overigens ook heel mooi dat er tijdens de ceremonie werd gezongen, iets waar hij niets van af wist.

 

       Zijn jullie ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?

 Ik was vooral zenuwachtig voor de ceremonie, maar Tom had geen zenuwen. Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee! Het was vooral het emotionele moment dat papa mij weggaf aan Tom. Vanaf dat punt was alles relaxt en gezellig, zonder spanning.

 

                                    Wat vonden jullie van het plannen van een bruiloft?

Het plannen vonden wij minstens zo leuk als de dag zelf. We hebben veel met elkaar gepraat, overlegd en locaties bezocht. Dat waren fijne momenten samen! Ook met onze ceremoniemeesters, m’n zusje Donique en zwager Robin. Zonder hen was het ons niet gelukt. Alles viel perfect samen op de dag zelf – heel gaaf om mee te maken.

   Waar hebben jullie op bezuinigd?

 Wij hebben nergens echt op bezuinigd…

   En waarop juist niet?

Het diner. Wij houden beide van lekker eten met een goed glas wijn!

 

       Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan? En welke leveranciers hebben meegewerkt aan jullie dag?

 Orangerie De Pol, Gaanderen – Trouwlocatie (heeft aankleding geregeld), De Radstake, Heelweg (heeft aankleding geregeld). Daarnaast hebben Donique en Pieter nog enkele elementen toegevoegd, zoals het houten bord met onze namen dat bij de ingang van Orangerie De Pol stond.

 

                              Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?

Maak een ruim draaiboek (dus plan niet alles te strak op elkaar en zorg ook voor een momentje samen!), regel een goede ceremoniemeester en laat het lekker op je afkomen! En… het is jóúw dag en feest! Dus als jij je de hele avond wil uitleven op de dansvloer (zoals ik dat deed), moet je dat ook echt doen!

                                                 Waar gaat de huwelijksreis heen?

Tom vertrok twee weken na de bruiloft naar Boston, voor een half jaar, om er te werken. Helaas moest hij na 2 maanden al thuiskomen vanwege het coronavirus. Dus wij genieten -in quarantaine- nog na van de dag. Waarschijnlijk maken wij volgend jaar nog een reis naar Nieuw-Zeeland!

                                      En tot slot, Hoe waren jullie ervaringen met mij?

Nicole, dankzij jou genieten wij enorm na! Want onze dag is vereeuwigd met jouw talent, creativiteit en liefde. Heel bijzonder hoe jij elk intiem zo mooi hebt vastgelegd. Met de foto’s halen wij meteen het gevoel van die dag terug en daarvoor kunnen wij je niet genoeg bedanken. Je bent een topper!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*