Algemene voorwaarden
Deze voorwaarden gelden voor alle shoots m.u.v. Bruiloft reportages, deze worden per mail naar de klant gestuurd.
Door het invullen van het reserveringsformulier gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
 
Boeken:
Het boeken van een shoot kan d.m.v. het sturen naar een mail via de website nicolekolkman.nl of rechtsreeks d.m.v. de mail info@nicolekolkman.
 
De klant krijgt vervolgens  de info over de fotoshoot, een reserverings formulier en de algemene voorwaarden,
Bij alle shoots m.u.v. Bruiloft shoots dient 50,- vooraf bij de reservering betaald te worden. Het overige bedrag dient voorafgaand aan de shoot contant betaald te worden of op de dag zelf op onderstaande rekening te zijn over gemaakt.
 
 
Een shoot is geboekt als het reserveringsformulier volledig is ingevuld, terug gemaild en de betaling voor de reservering op de bank rekening staat.
 
Betalingen
Jullie betaling om te shoot te reserveren kan via de bank over gemaakt worden naar: Nicole Kolkman Photography NL28KNAB0255575874
 
Annuleren:
Het annuleren van een shoot kan kosteloos minimaal 14 dagen voor de geplande shoot, wanneer het korter dan 14 dagen is, wordt het reserveringbedrag niet teruggestort. Wordt de shoot minder dan 48 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht.
 
In geval van ziekte bij een shoot moet Nicole Kolkman Photography hier maximaal 24 uur van tevoren van op de hoogte worden gebracht. Er dient binnen 5 dagen een nieuwe afspraak te worden gemaakt voor binnen 8 weken. Er kan eenmalig kosteloos verzet worden vanwege ziekte, daarna ontvang je de reserveringskosten niet terug.
 
Mocht door weersomstandigheden de shoot niet door kunnen gaan, dan wordt er kosteloos een nieuwe datum gepland binnen 8 weken. Mochten jullie de shoot willen annuleren, dan wordt het reserverings bedrag niet terug gestort. De gemaakte kosten, zijn kosten om jullie plek te reserveren
 
 
Kadobon
Kadobonnen zijn te bestellen vanaf 50,-. Op het moment dat de shoot geboekt wordt gelden de prijzen die op dat moment op de website vermeld staan. De kadobon is niet inwisselbaar voor geld.
 
Prijswijziging
Nicole Kolkman Photography heeft het recht om ten alle tijden prijzen te veranderen, reeds geboekte shoots ontvangen de sessie voor de prijs die op het moment van de boeking op de website vermeld was.
 
Verantwoordelijkheid
 
De verantwoordelijkheid voor de kinderen tijdens een shoot ligt bij de ouders.
 
De fotograaf is niet verantwoordelijk voor lichamelijke of materiele schade tijdens de fotosessi. Indien er materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden opnames voor zover mogelijk over gemaakt. Kosten (visagie, kapper etc) die voortkomen hieruit worden niet door de fotograaf vergoed.
 
Indien er schade ontstaat aan fotoapparatuur of andere fotografie spullen door toedoen van uzelf of uw kinderen, dan zullen deze kosten op u verhaald worden.
 
Tevredenheid
Mocht u tijdens een shoot ontevreden zijn omdat kinderen hun dag niet hebben of het weer veranderd, dan dient u dit tijdens de shoot aan te geven. Nicole Kolkman Photography zal kijken naar een geschikte oplossing. De kosten van de shoot worden niet teruggestort, ter compensatie van de werkuren.
 
Auteursrecht
Nicole Kolkman Photography heeft ten alle tijden het auteursrecht van de foto’s. Foto’s uit het online fotoalbum mogen niet zonder te zijn afgenomen geplaatst worden op social media. (facebook twitter etc) Indien dit wel gebeurd volgt er een waarschuwing., indien de foto’s nog steeds geplaatst blijven, is de klant verplicht om de geplaatste foto’s af te nemen van de fotograaf.
 
Reeds gekochte digitale bestanden mogen alleen in lage resolutie en met naamsvermelding geplaatst worden op social media. Deze foto’s mogen niet zelf, bewerkt of in een andere vorm gepresenteerd worden. De bestanden worden zowel in hoge als in lage resolutie geleverd via de online gallery
 
De hoge resolutie foto’s zijn te gebruiken voor afdrukken, canvassen etc. Deze mogen niet op internet worden gebruikt.de klant een foto in wil sturen naar een fotowedstrijd, dient toestemming te worden gegeven door de fotograaf en de naam worden vermeld
 
De klant geeft Nicole Kolkman Photography door het boeken van een shoot automatisch toestemming om de foto’s te gebruiken voor de website, Facebook, Instagram, blog of andere commerciële doeleinden. Mocht de klant dit niet willen dan dient dit vooraf of tijdens de shoot aangegeven te worden.
 
Producten
Enkele weken na de shoot ontvangt de klant een online fotoalbum. Hieruit kan de klant een keuze kan maken voor de bestelling. Deze worden digitaal aangeleverd.
 
Bij het afdrukken van digitale fotobestanden is de klant is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdrukken
 
Wanneer Producten beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan Nicole Kolkman Photography. De fotograaf zal kijken naar een geschikte oplossing.
 
Nicole Kolkman Photography  met een professioneel beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen, Het is mogelijk dat de kleur afwijkt op uw eigen beeldscherm. De klant heeft geen recht op een nieuw product of terug storting van de betaling.
 
Digitale Bestanden;
Digitale fotobestanden worden standaard geleverd via de online gallery. Deze kunnen niet retour worden genomen. De foto’s worden zowel als “JPEG”‘s in hoge resolutie zonder watermerk voor eigen gebruik, als "webprint" Lage resolutie foto’s voor internet gebruik geleverd.
 
De bewerkte digitale foto’s blijven 3 maanden bewaard door Nicole Kolkman Photography De originele Bestanden blijven tot 2 maand na de shoot bestaan. Mochten er wensen zijn, dan kan dit binnen 1 maand worden aangegeven.

Algemene voorwaarden