Maak je keuze:

Het vastleggen van de echte pure momenten! Dat is waar ik zo van hou! een verhalend foto verhaal maken van jullie bruiloft, zodat jullie deze herinneringen voor altijd zullen koesteren.  Een fotoshoot met je gezin, leg deze momenten vast voor je het weet zijn ze het huis uit.. Een newborn shoot, het prille begin, zo mooi en puur en ze zijn nog zo klein!! Een boudoirshoot, een cadeau voor jezelf!! Je mag trots zijn op wie je bent, want je mag er zijn!!

Bekijk een selectie van mijn werk

Portfolio

Wedding

Info & prijzen

NU BOEKEN

Liefde
Emotie
Real moments
Puur
Gezelligheid
dansen
kampvuurtjes
intiem
warm
vintage
festival
Boho
bos
natuur
wilde bloemen
BBQ
blote voeten
camperen
sfeervol
buiten

Bruiloft

gezin Zwanger
love
Mother
hood

Info & prijzen

NU BOEKEN

Lachen
Dansen
Genieten
Kietelen
Rennen
Liefhebben
plezier maken
stoeien
vliegen
kusjes geven
knuffelen
in de modder stampen
paardebloemen blazen
herrinneringen
plezier maken


Lifestyle

Newborn

Info & prijzen

NU BOEKEN

Welcome to the world little one!
Wat is er nu niet mooier dan je pasgeboren baby, zo puur en zo klein..
Met een newborn shoot kom ik bij je thuis om jullie wondertje vast te leggen
Op een natuurlijke pure ongeposeerde manier.
leg ik jullie fijne knuffelmomenten vast, mooie details, een voedingsmoment..
Oh! wat wat hou ik ervan om deze pure echte momenten vast te leggen.
Deze shoot is mooi binnen 4 weken na de geboorte,
dan zijn ze nog zo heerlijk Inie mini., maar later kan ook.

Newborn

Boidoir

Info & prijzen

NU BOEKEN

" Het zien van mijn foto's, emotioneert me omdat ik nu de mooie vrouw zie zoals ik me van binnen voel en wil uitstralen naar mijn man. Dit is gewoonweg wat ik hoopte maar door realisme niet verwachtte" 

Boudoir

Judith

Rosalie & Ewoud

"Nicole is echt fantastisch! Ze is alleen al een plaatje om te zien op je bruiloft, want ze matchte helemaal bij onze sfeer.
Ze is fijn qua persoon en energie, maar bovenal is ze een bijzonder goede fotograaf! Als je van de dromerige, bohemian sfeer houdt en je wilt veel liefde terugzien op je foto's, dan moet je bij haar zijn.
Op jouw dag is ze ook echt helemaal van jou. Ze gaat er 100% voor, mist geen moment, duikt in alle hoeken om die mooie dierbare momenten vast te leggen.
Ze is easy going, maar ze neemt wel leiding waar nodig en dat is ook nodig! Zo krijg je ook die leuke momenten met je getuigen en familie. Op een ontspannen manier helpt ze iedereen aan mooie herinneringen samen.
Ook op golden hours is ze alert en ze nam bij ons zelf een rookbom mee!
Dank Nicole, wij komen zeker weer bij je terug voor family shoots in de toekomst."

Ze is fijn qua persoon en energie, maar bovenal is ze een bijzonder goede fotograaf

Nienke & Bob

Buiten het feit dat Nicole een heel lief fijn warm mens is, is ze ook een ware kunstenares op het gebied van fotografie! Ik ben altijd al onzeker geweest over mezelf. Sta niet graag op een foto en als ik wel een keer op de foto moet maak ik hem liever zelf zodat ik alle regie heb. Toen Bob en ik gingen trouwen hebben wij Nicole gevraagd voor onze dag. Nicole kende inmiddels een beetje mijn onzekerheden en heeft mij die dag werkelijk waar op elke foto laten stralen. Voor iemand die geen enkele foto van zichzelf mooi genoeg vind, is dit echt een prestatie! Ik kijk nog geregeld naar onze foto's van de allermooiste dag met een heel warm gevoel.

Joep & MArly

"We hielden onze fantastische verlopen bruiloft in Frankrijk, een informele, huiselijke sfeer. Nicole ‘blend’ heel erg goed in, we hebben z e nu op 2 bruiloften ‘in actie’ gezien, is ontzettend actief continue, ze legt alles vast. De sfeer, de gasten, details, locatie, het eten (het bruidspaar 😉 ) alles wat je kan bedenken. Daarbij zijn de foto’s ook nog eens heel erg mooi geworden, ook niet onbelangrijk ;). Haar enthousiasme en inzet dragen enorm bij aan het eindresultaat en we kunnen ze van harte aanbevelen.
Overigens ook de afspraken vooraf zijn helder en er is duidelijkheid in ‘wat je krijgt’. Naderhand heel snel levering van de eerste foto’s , daarna wat meer en niet heel lang daarna alle foto’s gekregen. Ruim binnen de door haar afgesproken doorlooptijd. Dat zorgt weer voor wat extra plezier achteraf!
Al bij al kunnen we haar van harte aanbevelen en ze is de ‘investering’ meer dan de moeite waard.
"

Let's Connect

 'Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?'

Let's make magic.