Koen & Laurie Trouwden op Kasteel Tongelaar in Mill

Laurie & Koen over Nicole

We hebben veel positieve feedback gehad van onze gasten over Nicole.

Heel relaxed en gezellig.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.

Had het niet anders gewild! 

Vertel eens over jullie bruiloft? Hoe zag hij eruit? Welke sfeer wilden jullie op jullie dag?

Oorspronkelijk hadden we het idee om in het buitenland te trouwen omdat we zo graag samen reizen. Nadat we verloofd waren werd al snel duidelijk hoe enthousiast onze familie en vrienden waren. Daarom besloten om toch in Nederland te trouwen maar wel in een landelijke omgeving met een relaxte sfeer. Na een zoektocht kwamen we uit bij Landgoed Tongelaar in Mill. Een prachtige locatie zowel binnen als buiten. Deze locatie had precies de uitstraling die we in gedachten hadden en veel mogelijkheden, ook wanneer het eventueel zou regenen.

Over het eerste moment dat jullie elkaar zagen….

Beiden waren we in de ochtend op het kasteel om ons klaar te maken. Dat leek ons een mooiere locatie dan in ons eigen huis én het scheelt ook weer wat reistijd waardoor het allemaal wat meer relaxed was. De first look wilde we graag zo intiem mogelijk houden. Even een momentje voor onszelf. We wisten totaal niet hoe de ander eruit zou zien, dus het was echt een verrassing. 

Wat was jullie favoriete onderdeel van de bruiloft?

Dat is een lastige vraag. We hebben echt genoten van ieder moment. We hebben zoveel gelachen. Elk onderdeel had wel iets waar we met veel plezier aan terugdenken. De mooie woorden van onze BABS en vriend Tinie; Het dansen en zingen tijdens de borrel met een akoestisch duo; het feit dat onze golden retriever aanwezig kon zijn; de grappige filmpjes tijdens het diner en het feest dat losbarstten in de avond. 

Zijn jullie ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?

Het uitspreken van de geloften en de openingsdans vonden we spannend. De geloften vielen uiteindelijk heel erg mee en we zijn blij dat we het gedaan hebben. Dat maakt het toch persoonlijk. We hadden wel afgesproken om het luchtig te houden. Ondanks dat het toch ook wel emotioneel was, hebben we vooral enorm gelachen. 

In de aanloop naar de bruiloft (2,5 jaar lang) hebben we geroepen geen openingsdans te doen. Was niks voor ons, te zoetsappig. Een week voor de bruiloft zag Koen een mashup online en dat vond hij wel iets en kon het niet uit z’n hoofd zetten. Uiteindelijk dus toch een openingsdans. Geen traditionele dans maar een korte mash up met o.a. Party Rock Anthem en Gangnam style. Na de dans kwam iedereen meteen de dansvloer op. Was precies zoals we gehoopt hadden.. het dak er meteen af.  

Waar hebben jullie op bezuinigd?

Doordat we vanwege COVID onze bruiloft meerdere keren hebben moeten verzetten, hebben we ook meer tijd gehad om te sparen. Daardoor hebben we alles eigenlijk wel kunnen doen zoals we wilden. Natuurlijk kun je doorgaan tot in de kleinste details, maar op een gegeven moment is het ook goed haha.

En waarop juist niet?

We vonden styling van de locatie wel belangrijk. Elke bruiloft die daar gehouden wordt kan hetzelfde zijn. We wilde graag dat de styling wat persoonlijker was. Dat is volgens mij wel gelukt. De prachtige bloemen hebben het ons inziens echt afgemaakt ook.

Waar kwam de aankleding voor jullie bruiloft vandaan?

Wij hebben samengewerkt met de Trouwchicks voor de styling en moondaisy voor de bloemen. Drukwerk/huisstijl hebben we zelf ontworpen.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?

Wij zijn echt enorm blij dat we alles op 1 locatie hebben gedaan. Van het aankleden tot het feest. Hierdoor heb je geen haast, kun je de dag relaxed starten en hoeft niet iedereen heen en weer te rijden. Voor ons echt een meerwaarde. Geen moment stress gehad! Geniet daarnaast van elke minuut! De dag vliegt voorbij.

leveranciers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *