Een top Festival weekend bruiloft op Camping de Lievelinge!

Een op en top festival bruiloft op mijn lievelingscamping DE LIEVELINGE! Ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde, dat ik hier de bruiloft van Engel en Ralph mocht fotograferen. Dit was echt al jaren een droom van mij. We komen er altijd graag met ons gezinnetje en onze camper! Het weekend was geweldig!! Zoveel liefde, Foodtrucks, boho vibes en heb je ooit een bruid zien suppen? Of een bruid die haar jurk afknipt? Lees en bekijk het blog hier!

Festival Wedding

Afgelopen september vierden Engel en Ralph en hun 3 kinderen, hun op en top festival wedding weekend op Camping de lievelinge. Ze hadden er zo lang naar uitgekeken en tussen alle corona perikelen door was het toch mogelijk om dit te realiseren.

Het was een super zomers weekend, waarin zij eindelijk konden genieten van al hun vrienden en familie. Iedereen kon blijven slapen in tentjes, yurts, opgepimpte busjes, het was een groot feest!

Op vrijdag was het een heerlijke chill middag met de dierbaren om hen heen. De kinderen konden zich vermaken in reuze water bubbels aan het strand, en er kon zelfs gesupt worden! Zelfs de bruid waagde het avontuur en stond in haar bruidsjurk op de sup, midden op het meer!! Savonds werd er genoten van een bbq en ontroerende speeches van vrienden.

Weddingday!!

De geur van kampvuurtjes , overal bloeiende bloemen, een kleurrijk geheel! De dag was op en top festival.

Getting ready in een rode dubbeldekker, trouwen in het super boho gestylde amfi theater, een champagnetoren, een prachtige en lekkere sweet table, old timer foodtrucks met ontzettend lekker eten, van Thais, tot pizza en bbq.

Er was live muziek, een dj workshop voor de kids,, een tattoo van, VW Photo Booth bus, en een zeg me dat het niet waar is waarzegster.

Je zag iedereen volop genieten van deze ultieme festivalbruiloft.

Ten slotte werd de dag afgesloten met een silent disco, rondom een groot kampvuur. Heb je ooit al eens een bruid gezien die haar trouwjurk kort knipt? Bekijk snel alle foto’s onderaan deze blog!!

The next morning

De volgend ochtend, toen de ochtend zon scheen, en iedereen ontwaakt was, in je slippers over de camping, kleine oogjes ;), een heerlijk uitgebreid ontbijt buffet. Nog even napraten over de afgelopen 2 dagen. Wat was dit een top bruiloft, een ultiem festivalweekend!

Leveranciers:

Fotograaf http://www.nicolekolkman.nl

Weddingplanner: https://blossomweddings.nl

Locatie: https://lievelinge.nl

Babs: https://babsbenny.nl

Sweet Table: https://sugarlipscakes.com

Jurk: https://www.beijerbesselink.nl

Check hier de complete WEDDINGDAY!!

Fotograaf: Nicole Kolkman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *